بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

در این مطلب قصد داریم به بررسی انواع پی ال سی زیمنس بپردازیم. پی ال سی یک وسیله ای است که قابلیت برنامه ریزی داخلی دارد و به اصطلاح منطق پذیر است و ما با دادن یک برنامه نرم افزاری، فرمان های مد نظر مان را در پی ال سی برنامه ریزی می کنیم این فرمان می تواند از طریق  انواع سنسورهای صنعتی به پردازنده داده شود و با دادن فرمان ورودی به پی ال سی، در خروجی می توانیم در زمان و مکان مناسب از پی ال سی فرمان های از قبل برنامه ریزی شده را دریافت کنیم.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

اصولاً کل پی ال سی ها با هر شرکت سازنده ای چهار مدل پی ال سی می سازند که این چهار مدل پی ال سی با نام های مختلف در هر شرکت سازنده شناخته می شود.

مینی پی ال سی ها بررسی انواع پی ال سی زیمنس

کوچک ترین نوع پی ال سی که به پی ال سی های مینی معروف هستند و کار همان پی ال سی های بزرگ را انجام می دهند با محدودیت های وروردی و خروجی کمتر و در شرکت های سازنده مختلف این نوع را با اسم های متفاوتی نام می برند مثلا در شرکت امرون به این مدل پی ال سی ها زِن می گویند.

 در اغلب مینی پی ال سی ها یک صفحه کوچک با تعدادی دکمه وجود دارد که علاوه بر برنامه ریزی با کامپیتور توسط همین صفحه کوچک و دکمه هم می توان به پی ال سی برنامه داد. این پی ال سی ها در مدل زیمنس به PLC LOGO معروف می باشد. این نوع پی ال سی ها ورودی و خروجی های کمی دارد( نهایتاً40 ورودی خروجی) و در پروژه های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.

پی ال سی های رک (Rack PLC) بررسی انواع پی ال سی زیمنس

این نوع پی ال سی ها مانند پی ال سی های ماژولار است  با این تفاوت که به صورت عمودی نصب می شود و پشت آن یک ماژول مرکزی وجود دارد که رابط همه ماژول ها و ورودی خروجی ها به هم است ولی در پی ال سی های ماژولار همه تجهیزات به هم وصل می شود ولی در پی ال سی های رک همانطور که گفتیم همه تجهیزات به ماژول مرکزی متصل می شود.

این پی ال سی ها در مدل زیمنس به S7-400 معروف می باشد. این پی ال سی ها هم برای پروژهای بزرگ که ورودی خروجی زیادی لازم دارد مورد استفاده قرار می گیرد و می توانیم تا 5000 ورودی خروجی با این پی ال سی ها داشته باشیم. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی های ماژولار

این نوع پی ال سی ها نیز همناطور که از نام شان هم مشخص است به صورت ماژول ماژول است، به این صورت که سه بخش اصلی آن از هم جدا می شود و می توانیم ماژول های تغذیه،سی پی یو و ورودی خروجی ها را در کنار هم بچینیم تا تشکیل یک پی ال سی بدهد. این نوع پی ال سی ها نیز از کارت های سخت افزاری مختلف پشتیبانی می کند.

پی ال سی های ماژولار مزیتی که نسبت به دو مدل بالا دارند این است می توانیم چندین ماژول ورودی خروجی را به آن اضاف کنیم و دست ما در پروژه باز است،این که چه مقدار ورودی خروجی را می توانیم به این نوع پی ال سی ها اضافه کنیم به قدرت پردازنده ما بستگی دارد ولی نهایتاً تا 2000 ورودی خروجی را می توانیم از این پی ال سی ها داشته باشیم. این پی ال سی ها در مدل زیمنس به S7-300 معروف می باشد.

پی ال سی های کمپکت بررسی انواع پی ال سی زیمنس

این نوع پی ال سی ها همانطور که از نامش هم پیدا است به صورت کامپکت است یعنی هر سه بخش تغذیه، سی پی یو یا پردازنده و بخش ورودی خروجی ها داخل یک باکس قرار دارد. شرکت های سازنده پی ال سی های کمپکت، در مدل های گوناگون از این نوع پی ال سی را ساخته اند که بعضی از آنها امکانات خاصی ندارد و بعضی هم دارای امکانات سخت افزاری بیشتر و امکانات نرم افزار قوی تر می باشد.

این پی ال سی ها در مدل زیمنس به S7-200 معروف می باشد. این نوع پی ال سی ها ورودی و خروجی های بیشتری نسبت به مینی پی ال سی ها دارد (تا 300 ورودی خروجی) و در پروژه های متوسط استفاده می شود.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

عیب یابی مدارهای کنترل و فرمان با PLC

انواع PLC بر اساس اندازه

پی ال سی ها را می توان بر اساس اندازه دسته بندی کرد که به شرح زیر خواهند بود.

کوچک: بررسی انواع پی ال سی زیمنس

یک کامپیوتر کوچک PLC می تواند ماشین های کوچکتر مانند نوار نقاله ها و موتورها را کنترل کند. عملکرد کمتری نسبت به دو کلاس PLC دیگر دارد و حافظه کافی برای ذخیره برنامه های منطقی نردبان برای نظارت بر دستگاه های I/O محلی دارد. آنها معمولاً دارای پورت های ارتباطی سریال هستند که برای برقراری ارتباط با محرک های میدانی و حسگرها از طریق پیوندهای RS-232 یا RS-485 پیکربندی شده اند.

این دستگاه ها را می توان در ماژول های جداگانه خریداری کرد تا براحتی در سیستم های کنترل موجود نصب شوند. بعضی از PLCهای کوچک در کنترل کننده ای که در آن استفاده می شود ادغام می شوند. این PLC های کوچک دارای زبان های برنامه نویسی هستند که معمولاً فقط به ایجاد برنامه های منطقی نردبان اجازه می دهند.

متوسط: بررسی انواع پی ال سی زیمنس

PLC متوسط کامپیوتری است که می تواند ماشین های بزرگتر مانند خطوط مونتاژ و موتورها را کنترل کند. به دلیل حافظه بزرگ، پورت های ارتباطی گسترش یافته، سرعت پردازش بالاتر و دستگاه های ورودی/خروجی اضافی، عملکرد بیشتری نسبت به دو کلاس PLC دیگر دارد.

نمونه هایی از کنترل کننده های قابل برنامه ریزی متوسط ​​عبارتند از مبدل های دیجیتال به آنالوگ (DACS) ، پورت های ارتباطی سریال که برای برقراری ارتباط با محرک های میدانی از طریق شبکه ها یا اتوبوس هایی مانند اترنت یا DeviceNet، و ماژول های ورودی آنالوگ برای سنسورهای محلی پیکربندی شده اند تا پارامترهای فیزیکی مانند فشار، دما را کنترل کنند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بزرگ:

PLC بزرگ کامپیوتری است که می تواند ماشین های بسیار بزرگ مانند بلوک های ساختمانی کامل یا توربین های تولید برق را کنترل کند. بدلیل حجم بالای حافظه، پورت های ارتباطی گسترده، سرعت پردازش بالا و دستگاه های ورودی/خروجی اضافی، عملکرد بهتری نسبت به دو کلاس PLC دیگر دارد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بعضی از نمونه های کنترل کننده های بزرگ قابل برنامه ریزی، ماژول های خروجی آنالوگ برای محرک های محلی هستند که برای نظارت بر پارامترهای فیزیکی مانند سرعت یا گشتاور خروجی از موتورهای متصل به آنها، مبدل های دیجیتال به آنالوگ (DACS)، پورت های ارتباطی سریال پیکربندی شده برای برقراری ارتباط با محرک های میدانی از طریق شبکه پیکربندی شده اند.

یا اتوبوس هایی مانند اترنت یا DeviceNet و سایر دستگاه های جانبی. این ماشین ها دارای زبان های برنامه نویسی هستند که اجازه می دهند بسیاری از ساختارهای منطقی مختلف برای نظارت بر دستگاه ها و کنترل ماشین ها پیاده سازی شوند.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

انواع پی ال سی PLC زیمنس

PLC های شرکت زیمنس را می توان به سه دسته زیر تقسیم کرد:

  • پی ال سی های ماژولار (Modular PLC)
  • مینی پی ال سی لوگو (!LOGO)
  • پی ال سی های کمپکت (Compact PLC) بررسی انواع پی ال سی زیمنس

مینی پی ال سی های لوگو برای کاربردهای کوچک صنعتی استفاده می شوند. تعداد ورودی و خروجی در آنها نسبت به بقیه محدود تر می باشد. برای پروژه های کوچک نیز اقتصادی تر می باشند.

خرید لوگو زیمنس

پی ال سی های زیمنس Compact (کامپکت) نوع دیگری از PLC ها هستند که منبع تغذیه، ماژل های ورودی و خروجی و CPU در کنار یکدیگر به صورت کامپکت عرضه می شوند. در زمان تهیه پی ال سی های کامپکت یک واحد کامل از همه نیاز های یک PLC به شما ارائه می شود. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

دسته سوم نیز Modulat (ماژولار) هستند. بر خلاف نوع کامپکت در نوع ماژولار طراح می تواند بر اساس نیاز خود کارت های توسعه را انتخاب نماید. بطور کلی , PLC های زیمنس علاوه بر لوگو را می توان به 4 خانواده زیر تقسیم نمود: بررسی انواع پی ال سی زیمنس

Simatic S7

این PLC ها با نرم افزار STEP7 و Step 7 TIA Portal برنامه نویسی و پیکر بندی میشوند. این گروه از PLC زیمنس بعد از S5 عرضه شد و خود به پنج خانواده ی سیماتیک مختلف تقسیم می شوند.

Simatic S5 بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بعنوان اولین گروه از انواع پی ال سی های زیمنس می باشند. انواع مختلفی دارند که بعضی مانند S5-90U یا S5-95U به صورت Compact بوده و حوزه ی عملکرد محدود دارند. بعضی دیگر S5-100U  و S5-115U ماژولار بوده و برای سیستم های کنترلی با ابعاد متوسط بکار میروند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

برای حوزه های عملکرد وسیع, PLC های دیگری با نام های S5-135U و S5-155U از این خانواده عرضه شده اند. البته برنامه نویسی PLC های فوق با نرم افزار Step5 انجام میگیرد. در حال حاضر دستیابی به این سری در بازار مشکل است و طراحان از آن ستفاده نمی کنند.

پی ال سی S7-200 زیمنس PLC S7-200 Siemens

بد نیست بدانید که پی ال سی S7 سری 200 اولین محصول از سری S7 است. پی ال سی S7200 به صورت کامپکت (Compact) یا یکپارچه است. در بازار  PLC S7200 را بعنوان میکرو پی ال سی می شناسند.

کنترلر S7200 را برای سیستم های ساده تر به کار می برند. اکنون پی ال سی  S7 سری 1200  توسط شرکت زیمنس تولید نمی شود و پی ال سی S7 سری 1200 را جایگزین این کنترلر کرده اند. این نوع پی ال سی ها ورودی و خروجی های بیشتری نسبت به مینی پی ال سی ها دارند، یعنی تا 300 ورودی خروجی، و در پروژه ها و فرآیندهای متوسط استفاده می شوند.

  • ساختار Compact: با فراهم کردن ساختار Compact، این PLC فضای کمتری را اشغال می کند و مناسب برای نصب در مکان های محدود می باشد.
  • I/O های On-Board: دارای ورودی ها و خروجی های On-Board است که امکان استفاده بدون نیاز به ماژول های جانبی را فراهم می کند.
  • سهولت در نصب و برنامه نویسی: نصب و برنامه نویسی این PLC بسیار ساده است و برای کاربران با تجربه کم نیز قابل فهم است.
  • کاربرد: مناسب برای کاربردهای ساده تا متوسط در کنترل فرآیندها و دستگاه ها. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • قیمت ارزان: این PLC با توجه به مخاطبان خود که نیاز به یک سیستم کنترلی ساده دارند، با قیمت مناسب عرضه می شود.
  • پشتیبانی از ماژول های اضافی: در بعضی از نسخه ها، امکان افزودن ماژول های جانبی به کنار CPU وجود دارد که امکان گسترش ویژگی ها را فراهم می کند.
  • انعطاف پذیری: با توجه به انعطاف پذیری بالا، این PLC قابلیت سفارشی سازی برای نیازهای خاص کاربر را دارا است.
  • نرم افزار برنامه نویسی Step7-Micro/Win: برنامه نویسی این PLC با استفاده از نرم افزار Step7-Micro/Win انجام می شود که یک واسط کاربری کاربرپسند برای برنامه نویسی و پیکربندی دستگاه فراهم می کند.

پی ال سی S7-1200 زیمنس PLC S7-1200 Siemens

PLC های سری S7 زیمنس بر اساس قابلیت، محدوده کاربرد و بروز بودن امروزه در صنعت و اغلب تجهیزات و پروسه های قدیمی و جدید مورد استفاده قرار گرفته شده می باشد. بنظر میرسد پی ال سی 1200 محبوب ترین سری در بین انواع پی ال سی های زیمنس باشد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

در سال 2008 میلادی تولید پی ال سی S7 سری 1200 آغاز شد. با توسعه و رفع مشکلات S7-200 زیمنس محصول جدید و جایگزین S7-1200 را معرفی کرد. PLC S7 1200 جزء سری پی ال سی های جدید و به روز تجهیزات اتوماسیون صنعتی خانواده SIMATIC S7 زیمنس می باشند که برای کاربردهای سبک و پروسه های کوچک طراحی شده اند.

  • پنج مدل مختلف: این PLC در پنج مدل مختلف (CPU1211C، CPU1212C، CPU1214C، CPU1215C، CPU1217C) ارائه شده است، که هرکدام قابلیت ها و ویژگی های خاص خود را دارند.
  • تعداد ماژول های ورودی و خروجی: در مدل CPU1212C حداکثر تا دو ماژول ورودی و خروجی می توان متصل کرد، در حالی که در مدل های CPU1214C، CPU1215C و CPU1217C این تعداد به حداکثر هشت ماژول افزایش یافته می باشد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • سهولت در نصب و برنامه نویسی: مانند S7-200، نصب و برنامه نویسی این PLC نیز بسیار ساده است و به کاربران با تجربه کم هم قابل فهم است.
  • کاربرد: جایگزین مناسب برای S7-200 و مناسب برای کاربردهای کنترلی کوچک تا متوسط.
  • Compact با پورت Profinet: دارای ساختار Compact بوده و پورت Profinet را داراست. Profinet یک استاندارد شبکه صنعتی است که از آن برای ارتباط در سطح کارخانه استفاده می شود.
  • نسخه های Profinet: پروفینت در دو نسخه I/O و CBA ارائه شده می باشد. نسخه I/O به شبکه هایی مانند Pofibus-DP شبیه است و نسخه CBA به شبکه Industrial Ethernet شبیه می باشد.

پی ال سی S7-300 زیمنس PLC S7-300 Siemens

یکی از پرکاربرد ترین و پرطرفدارترین سری پی ال سی هایی که توسط شرکت زیمنس به بازار عرضه شده می توان سری S7-300 اشاره کرد ، S7-300 زیمنس یک PLC ماژولار می باشد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

ماژول های آن تنوع زیادی دارند. به سهولت قابل دسترسی و توسعه میباشند. تا 2000 ورودی و خروجی را ساپورت می کنند. CPU این پی ال سی (PLC) هم به صورت کامپکت وهم به صورت ماژولار ارائه می شوند، اگر بخواهیم PLC های زیمنس را از لحاظ قدرت و توانایی دسته بندی کنیم به ترتیب S7-300 قویترین و بعد از آن S7-1200 است. در این سری محصولات PLC زیمنس پردازشگر انتخاب شده (CPU) تعیین کننده حداکثر تعداد ورودی و خروجی می شود. پی ال سی S7300 زیمنس در مقایسه با پی ال سی S7-200 که به صورت کامپکت است مزیتی از جمله :

  • پشتیبانی از کارت سخت افزاری مختلف بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • سرعت پرازش بالاتر
  • قابلیت شبکه شدن از طریق پورت اترنت
  • اضافه کردن ماژول
  • اضافه کردن ورودی و خروجی

S7-300 زیمنس در یک نگاه

  • قابلیت ارتقاء:این PLC به دلیل ساختار ماژولار و توسعه پذیری بالا، امکان ارتقاء به سیستم های پیچیده تر را فراهم می کند.
  • کاربری گسترده: با توجه به تنوع و ویژگی های گسترده، این PLC در صنایع مختلفی مانند صنعت، اتوماسیون ساختمان، و کنترل فرآیندها استفاده می شود.
  • حوزه عملکرد متوسط: مناسب برای کاربردهای متوسط در کنترل فرآیندها و سیستم های صنعتی. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • ماژولاریته: دارای ساختار ماژولار بوده و این امکان را فراهم می کند که ماژول های مختلف و تنوع زیادی را به سیستم اضافه کنید.
  • سهولت در توسعه: این PLC به سهولت قابل توسعه است، به این معنا که با توجه به گستردگی پروژه و نیازهای جدید، می توانید ماژول ها را افزوده و سیستم خود را به روز کنید.
  • برنامه نویسی با STEP7: برنامه نویسی این PLC با استفاده از نرم افزار STEP7 انجام می شود. این نرم افزار یک محیط برنامه نویسی کاربرپسند برای توسعه برنامه های کنترلی فراهم می کند.
  • تنوع ماژول ها: ماژول های این PLC تنوع زیادی دارند که به کاربر این امکان را می دهد تا با توجه به نیازهای خاص پروژه، ماژول های مختلف را اضافه کرده و سیستم را سفارشی سازی کند.

S7-300C زیمنس

  • شبیه پی ال سی S7-300 معمولی زیمنس  است، با این تفاوت که CPU همراه با بعضی ماژول های دیگر مانند ورودی/خروجی به صورت Compact عرضه شده می باشد.
  • در انتهای کد CPU حرف C معرف این نوع می باشد. مانند CPU 314C بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • برای کاربردهای معمولی و نسبتاً ساده قابل استفاده می باشد.
  • نسبت به S7-300 زیمنس مقرون به صرفه تر می باشد.
  • قابلیت اضافه کردن ماژول های دیگر به این نوع PLC وجود دارد و این کار به راحتی امکان پذیر می باشد.

پی ال سی S7-400 زیمنس PLC S7400 Siemens

این مدل قدرتمند پی ال سی زیمنس S7 سری 400 شامل تنوع بالای CPU است. استفاده از ماژول های متنوع و متعدد از مزایای این نوع پی ال سی محسوب می شود.

پی ال سی های S7 سری 400 مناسب برای پروژه های بزرگ صنعتی همچون فولاد می باشند. تفاوت آن با دیگر پی ال سی های ماژولار نصب به صورت عمودی است. ماژول مرکزی در قسمت پشت پی ال سی قرار دارد. بقیه کارت ها از طریق رک بهم متصل می شوند و رک سری 400 نسب به بقیه سری ها متفاوت می باشد. تعداد ورودی و خروجی نهایی در پی ال سی 400 زیمنس 5000 واحد است.

S7-400 زیمنس در یک نگاه بررسی انواع پی ال سی زیمنس

  • حوزه عملکرد گسترده: این PLC مناسب برای کاربردهای گسترده در کنترل صنعتی و سیستم های پیچیده است. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • ماژولاریته: با ساختار ماژولار، این PLC به کاربر امکان می دهد تا ماژول های مختلف را به تناسب با نیازهای خاص پروژه اضافه یا حذف کند.
  • پوشش گسترده از سیگنال ها: این PLC قابلیت پوشش حجم زیادی از سیگنال ها را داراست که برای کاربردهای پیچیده و سیستم های دینامیک مفید می باشد.
  • سهولت در توسعه: با توجه به ساختار ماژولار و توسعه پذیری بالا، این PLC به راحتی قابل توسعه است و می تواند با تغییرات در پروژه سازگار شود.
  • سرعت پردازش بالا: مقایسه با S7-300 نشان می دهد که S7-400 سرعت پردازش بالاتری دارد که این امکان را فراهم می کند تا با پروژه هایی با تعداد بیشتری سیگنال و پردازش مواجه شود.
  • حافظه بیشتر: این PLC دارای حافظه بیشتری است که اجازه ذخیره و پردازش داده های بزرگ تر را فراهم می کند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • امکانات وسیع: با افزودن امکانات وسیع تر، این PLC به کاربر امکان می دهد تا پروژه های پیچیده تر و دارای نیازهای خاص را پیاده سازی کند.
  • برنامه نویسی با STEP7: برنامه نویسی این PLC با استفاده از نرم افزار STEP7 زیمنس انجام می شود که یک محیط برنامه نویسی کارآمد و گسترده برای توسعه برنامه های کنترلی فراهم می کند.

S7-400H زیمنس

  • پایه ی آن همان S7-400 زیمنس  است، ولی در جایی که High Availability مورد نیاز است، بکبار میرود، مانند:
    – پروسه ای که در صورت توقف، منجر به خسارت زیاد می شود، مثلاً محصول گران قیمتی از بین میرود.
    – جایی که هزینه ی راه اندازی مجدد سیستم پس از رفع عیب بالاست. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
    – جایی که بهره برداری از پروسه بدون مانیتورینگ و با حداقل پرسنل تعمیراتی انجام می شود.
  • به این سیستم Redundant نیز گفته می شود؛ که در آن دو عدد CPU زیمنس بعنوان رزرو گرم یکدیگر (Hot-Standby) قرار میگیرد . در صورت بروز خطا روی یکی از CPU ها یا ماژول های مربوط به آن, سیستم بطور اتوماتیک در زمان بسیار کوتاهی به CPU زیمنس دیگر سوئیچ می شود. در طول مدت سوئیچ شدن, خروجی ها ثابت میمانند تا مشکلی در فرآیند پیش نیاید. پس از عملیات سوئیچ می توان ماژول معیوب را تعویض یا رفع عیب کرد.
  • برای برنامه ریزی و پیکر بندی این سیستم، علاوه بر Step7 باید پکیج H-System نیز نصب شود.

S7-400FH زیمنس

  • از خانواده S7-400 زیمنس می باشد.
  • توانایی های S7-400H را داراست. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  • توانایی های F-system را نیز دارد، یعنی برای کاربرد هایی که به درجه ایمنی بالا نیاز دارند نیز مناسب می باشد.

پی ال سی S7-1500 زیمنس PLC S71500 Siemens

پی ال سی S7-1500 زیمنس، برای دستگاه های با سایز متوسط تا بالا با نیازهای عملکردی بالای ارتباطات، انعطاف پذیری و توابع تکنولوژی حداکثر عملکرد را فراهم می سازند. واحد پردازش مرکزی پی ال سی های سری S7-1500، برنامه کاربر را اجرا می کند و کنترلر را با سایر بخش های اتوماسیون شبکه می کند.

PLC های سری S7-1500 در مقایسه با سری S7-300 و S7-400 دارای مزایایی همچون سرعت تا 40 برابر بالاتر، کارایی و کیفیت بیشتر، برخورداری از پورت ارتباطی پروفی نت، نرم افزار برنامه نویسی با قابلیت های افزونتر، دارای نمایشگر و خطایابی ساده تری می باشند.

با استفاده از نرم افزار مربوطه می توان برنامه های نوشته شده برای مدل های S7-200/300/400  را بدون نیاز به تغییر در برنامه به S7-1500  تبدیل کرد. مشخصه ظاهری پی ال سی 1500 زیمنس وجود صفحات نمایشگر بر روی CPU آن هاست. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

  • از جدیدترین سری CPU های شرکت زیمنس می باشد.
  • روی CPU های آن LCD وجود دارد که امکان برنامه نویسی و مانیتورینگ را به کاربر میدهد.
  • برای برنامه نویسی توسط PC باید نرم افزار (Step7 TIA Portal) نصب شود.
  • در سه مدل با ظرفیت های مختلف به شرح زیر ارائه شده است: بررسی انواع پی ال سی زیمنس
    – CPU-1511-1PN  زیمنس که برای کاربرد های کوچک تا متوسط طراحی شده می باشد.
    – CPU-1513-1PN زیمنس که برای کاربرد های متوسط تا بزرگ طراحی شده می باشد.
    – CPU-1516-3PN/DP  زیمنس که کامل ترین نوع آن هاست . این CPU دارای دو پورت Profinet و یک پورت Profibus می باشد.

Simatic 505

سری 505 انواع مختلفی دارد که برای کاربرد در حوزه های کوچک و متوسط طراحی شده می باشد. همه اعضای این خانواده به صورت Compact عرضه شده و برنامه نویسی آنها با نرم افزار TISOFT زیمنس انجام می شود . سخت افزار و نرم افزار مربوط به شرکت Texas Instruments است. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

Simatic C7

Simatic C7 ترکیبی از S7-300 و Operator Control است و علاوه بر اینکه کار کنترلی را انجام میدهد, بر روی نمایشگر آن می توان پیغام ها , رخدادها مقادیر مربوط به فرآیند را دید و دستوراتی را نیز توسط صفحه کلید روی آن اعمال نمود. پی ال سی C7 زیمنس نسبتاً قدیمی و Compact بوده و انواع مختلف دارد که توانایی آن ها با هم متفاوت می باشد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

برای برنامه نویسی این PLC ها علاوه بر STEP7 زیمنس نرم افزار WinCC Flexible زیمنس نیز مورد نیاز است که با استفاده از آن می توان پیکر بندی و تنظیمات پنل مانیتورینگ زیمنس را انجام داد. قبلاً این کار توسط نرم افزار Protocol انجام میشد.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

طراحی و اجرای مدارهای منطقی PLC

 

اجزای اصلی PLC

پردازنده:

یک دستگاه Solid state است که عملکرد های کنترل صنعتی را در یک محیط تولیدی (مانند خط تولید، ماشین ابزار یا دستگاه رباتیک) و همینطور سایر عملکرد های کنترل فرآیند را اجرا می کند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

منبع تغذیه: بررسی انواع پی ال سی زیمنس

اجزای مختلف یک PLC را با ولتاژ DC تغذیه می کند. برای این منظور منبع تغذیه ولتاژ AC (به عنوان مثال 120 ولت) را به ولتاژ DC کمتر (مثلاً 24 ولت) تبدیل می کند.

ورودی/خروجی :(I/O)

یک PLC از ماژول های ورودی و خروجی مختلفی تشکیل شده می باشد. ماژول های ورودی وضعیت سیگنال های ورودی را از منابع مختلف مانند شستی ها، سوئیچ ها و سنسور های مختلف تشخیص می دهند. از سوی دیگر ماژول های خروجی برای کنترل دستگاه هایی مانند رله ها و چراغ ها ساخته شده اند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

دو نوع اصلی ورودی:

ورودی های داده از دستگاه ها و ماشین ها و ورودی های داده ای که توسط عامل انسانی ایجاد (تبدیل) می شود. داده های ورودی از سنسورها و ماشین ها به PLC ارسال می شوند. ورودی ها می توانند شامل حالت های روشن/خاموش برای مواردی مانند کلیدهای مکانیکی، شستی ها و انکودرها باشند. حالت هایHIGH/LOW برای عواملی مانند دما، حسگرهای فشار، و آشکارساز های سطح مایع یا حالت های باز/بسته برای عملگرهایی مانند پمپ ها می باشد. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

ورودی های داده شده توسط انسان شامل فشار دادن دکمه ها، سوئیچ ها، حسگر های دستگاه  هایی مانند صفحه  کلید، صفحه  نمایش لمسی، کنترل از راه دور یا کارت خوان می باشد. خروجی ها ناشی از اعمال فیزیکی یا نتایج بصری هستند که بر اساس منطق PLC در پاسخ به آن ورودی ها به وجود می آیند.

خروجی های فیزیکی شامل راه اندازی موتورها، روشن کردن چراغ، تخلیه شیر، گرم کردن یا خاموش کردن پمپ می باشد. خروجی های بصری به دستگاه  هایی مانند چاپگر، پروژکتور، GPS یا نمایشگر ارسال می شوند. سیستم های SCADA و HMI کاربران را قادر می سازد داده  ها را از قسمت تولید مشاهده کنند و رابطی را برای کاربران فراهم میکنند تا ورودی  های کنترلی را ارائه دهند. PLC ها یک عنصر سخت  افزاری ضروری در این سیستم  ها هستند.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

تفاوت برندهای plc چیست؟ معرفی انواع پی ال سی زیمنس

خرید انواع پی ال سی زیمنس از پارس اتوماسیون توانا

در دنیای امروزه، فناوری اطلاعات و ارتباطات به یکی از اصلی ترین عوامل توسعه و پیشرفت شرکت ها و صنایع تبدیل شده است. از این رو، استفاده از تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی با کیفیت و قابلیت اطمینان، برای هر شرکت و صنعتی بسیار حیاتی و اساسی است. بررسی انواع پی ال سی زیمنس

شرکت پارس اتوماسیون توانا با بیش از دو دهه تجربه در زمینه واردات و توزیع تجهیزات صنعتی الکتریکی و الکترونیکی، ارائه دهنده ی انواع پی ال سی های معتبر و با کیفیت زیمنس به بازار ایران می باشد. این شرکت با هدف ارتقاء سطح فناوری و بهره وری شرکت ها و صنایع، بحث هوشمندسازی و اتوماسیون را به زمینه فعالیت خود قرار داده و با ارائه ی محصولات با کیفیت، به مشتریان خود خدماتی عالی ارائه می دهد.

مزایای خرید پی ال سی زیمنس از پارس اتوماسیون توانا عبارتند از: بررسی انواع پی ال سی زیمنس

  1. کیفیت بالا: تمامی محصولات ارائه شده توسط این شرکت از برند معتبر زیمنس هستند و دارای کیفیت بالا و استانداردهای جهانی می باشند. بررسی انواع پی ال سی زیمنس
  2. تنوع محصولات: پارس اتوماسیون توانا انواع مدل ها و اندازه های مختلف پی ال سی های زیمنس را در اختیار مشتریان قرار می دهد، تا هر شرکت و صنعتی بتواند مطابق با نیاز خود، محصول مناسب را انتخاب کند.
  3. خدمات پس از فروش: این شرکت بعد از فروش نیز خدمات پشتیبانی و مشاوره فنی به مشتریان خود ارائه می دهد تا از بهره وری بیشتر و عملکرد بهتر پی ال سی های خریداری شده بهره مند شوند.

بررسی انواع پی ال سی زیمنس

بنابراین، با خرید انواع پی ال سی زیمنس از پارس اتوماسیون توانا، می توانید اطمینان داشته باشید که دریافت کالای با کیفیت و قابلیت اطمینان، به همراه خدمات پشتیبانی و مشاوره فنی حرفه ای خواهید داشت. از این رو، پیشنهاد می شود که برای تامین نیاز های الکترونیکی و الکتریکی خود، به پارس اتوماسیون توانا مراجعه کنید و از تجربه ی حرفه ای این شرکت بهره مند شوید.

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up