تکنولوژی plc زیمنس چیست؟ سالهای زیادی بوده که فناوری خاصی باعث خودکار شدن فرآیندهای متعددی در زندگی عادی انسانها و البته در دنیای صنعتی شده. فناوری خاصی که در ابتدا برای کاربردهای صنعتی اختراع شد اما بعداً به خاطر قدرت و انعطاف پذیری زیاد، کاربردهایش به شکل روزافزون گسترش پیدا کرد. بله، منظورمان PLC می باشد. اما دقیقا PLC چیست ؟
تکنولوژی plc زیمنس
تکنولوژی PLC یا Programmable Logic Controller، یک دستگاه الکترونیکی است که برنامه ریزی شده برای کنترل و اتوماسیون دستگاه ها و فرایندهای صنعتی است. PLC ها به عنوان قلب سیستم های کنترل صنعتی عمل می کنند و وظیفه ی اجرای دستورات کنترلی را برعهده دارند.
یکی از شرکت های معروف تولید کننده PLC ها، شرکت زیمنس است. PLC های زیمنس به عنوان یکی از پیشروان در صنعت کنترل و اتوماسیون شناخته می شوند و محصولات آن ها برای کاربردهای مختلف صنعتی استفاده می شوند. تکنولوژی plc زیمنس
PLC های زیمنس دارای ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فردی هستند که آن ها را از سایر PLC ها متمایز می کند. این ویژگی ها شامل قابلیت های اتصال به شبکه های صنعتی، پشتیبانی از زبان های برنامه نویسی مختلف، قابلیت اتصال به سنسورها و اکتوئیتورها، قابلیت انجام عملیات پیچیده و پیشرفته کنترل، و قابلیت انجام تغییرات و تنظیمات سریع و آسان است.
با استفاده از PLC های زیمنس، شرکت ها و کارخانه ها قادرند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش تولید و کیفیت محصولات خود بپردازند. این تکنولوژی به صنعت های مختلف از جمله خودروسازی، برق و الکترونیک، نفت و گاز، و صنایع غذایی کمک می کند تا فرایندهای تولید و کنترل خود را بهبود بخشند. PLC های زیمنس به عنوان یکی از پرکاربردترین و پیشرفته ترین دستگاه های کنترل صنعتی شناخته می شوند و به صنعت ها کمک می کنند تا به بهره وری و کارایی بیشتری دست یابند.
اتوماسیون صنعتی PLC چیست؟
اتوماسیون صنعتی مجموعه ای از تکنولوژی هاست که فرآیندهای صنعتی و عملکرد ماشین آلات را خودکار می کند؛ این کار بدون نیاز به اپراتور انسانی انجام می شود. به منظور رسیدن به چنین هدفی، سیستم ها و ابزارهای کنترلی نظیر کامپیوتر و رباتیک به کار گرفته می شوند. خودکارسازی این فرآیندها به حذف خطای انسانی، کاهش هزینه ها، سرعت بیشتر انجام کارها و در نهایت دستیابی به عملکرد بالاتر می انجامد.
پی ال سی چیست و از چه اجزایی تشکیل یافته است؟ تکنولوژی plc زیمنس
PLC علائم اختصاری برگرفته از کلمات Programmable Logic Controller بوده که معنای واژه ای آن، کنترل کننده منطقی برنامه ریز عنوان می شود. با استفاده از این قطعه کنترل کننده قابل برنامه ریزی می توان برنامه های تنظیم شده توسط کامپیوتر را در سیستم های مورد نظر اجرا و راه اندازی کرد. برای اجرای این فرآیند در شروع کار برنامه های منطقی در هارد مربوط بهplc تعریف می شوند و در ادامهplc می تواند به کمک همین برنامه ها، با تک تک اعضای سیستم مورد نظر ارتباط برقرار کند.
قطعهplc از نظر ساختمانی از دو جز اصلی نرم افزاری و سخت افزاری تشکیل یافته می باشد. بخش سخت افزاری آن شباهت بیشتری به کامپیوترهای معمولی دارد و از اجزای مختلف آن می توان به ماژول اصلی، ماژول تغذیه، کارت های افزایشی، قطعات جانبی، خروجی و ورودی اشاره داشت. قطعات ورودی از سنسورها و کلیدها و قطعات خروجی از موتور، رله، لامپ و نمایشگر تشکیل یافته اند.
پی ال سی با نام رایانه دیجیتالی صنعتی هم شناخته می شود که همه وظایف کنترلی یک سیستم را بر عهده دارد. سیستم اتوماسیون، سیستم کنترلی و عملگرا از دیگر اسامی می باشند که بهplc اطلاق می شوند. تکنولوژی plc زیمنس
plc مخفف چیست ؟
PLC در لاتین مخفف Programmable Logic Controller بوده و معنی کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی می باشد. یعنی یک قطعه کنترل کننده که برنامه پذیر بوده و می توان برنامه های مختلف و متنوع کنترلی را روی آن نوشت.
می توان گفتplc یک نوع کامپیوتر خاص بوده که برای کارکردی قابل اطمینان در شرایط صنعتی خاص طراحی شده. شرایطی مثل دماهای بسیار بالا، رطوبت، خشکی و گرد و خاک.plc ها طراحی شده اند تا بتوانند فرآیندهای صنعتی را اتوماتیک کنند. کارهایی مثل خط مونتاژ در یک کارخانه تولیدی، فرآیندهای موجود در کارخانه های سنگ معدن یا تصفیه خانه های فاضلاب و … تکنولوژی plc زیمنس
سیستم کنترلی قبل از PLC
عمده سیستم های کنترلی که در صنعت استفاده می شد، به صورت رله و بانک هایی از رله بود. جایی که مجموعه ای از رله ها، وظیفه کنترل و خاموش. روشن کردن دستگاه های خروجی را به عهده داشتند. در بعضی از این سیستم ها تعداد رله ها اینقدر زیاد می شد که یک محفظه شامل رله و بانک رله تشکیل می داد. بعضی از مشکلات بزرگ این نوع سیستم ها ذاتاً به مکانیکی بودن رله ها برمی گشت. استهلاک در طول زمان بر اثر کلیدزنی های فراوان باعث خرابی رله ها می شد.
یک عیب بزرگ دیگر این سیستم ها این بود که اگر نقصی در سیستم پیش بیاید، تشخیص محل دقیق آن زمانبر و مشکل می باشد. به عبارت دیگر در زمان نقص، دستگاهها در مدت زمان قابل توجهی باید کارکرد خود را متوقف کنند تا مکان عیب تشخیص داده شده و رفع گردد. به همین علت افراد و شرکت های مختلفی، مدتها روی سیستمی کار کردند که این مشکلات را برطرف کند؛ و در نهایتplc به عنوان جایگزین این سیستم ارائه شد.
تاریخچه plc تکنولوژی plc زیمنس
PLC در اصل حاصل ایده های فردی به نام ریچارد دیک مورلی می باشد. او فردی معمولی در دانشگاه MIT بود که تصمیم گرفت تحصیل خود را نیمه کاره رها کرده و به طرف مسیری ناشناخته ولی هدفی مصمم قدم بگذارد. او شرکت خود را تاسیس کرد و در طی سالیان مختلف تلاش کرد تا چالش بزرگ صنعت را به خوبی شناسایی کرده و در برای رفع آن تفکر و ایده پردازی کند.
مهمترین مزیت PLC چیست؟ تکنولوژی plc زیمنس
می توان گفت مهمترین نقطه قوتplc در مقابل سیستم های کنترل قدیمی در این بوده که شما می توانید پس از اینکه طرح مدنظر خود را برنامه ریزی کردید، برگردید و مجدداً برنامه و طرح خود را تغییر دهید. اینکار هزینه کمی نسبت به سیستم های قدیمی دارد و این هزینه فقط در زمانی بوده که برنامه نویس باید برای تغییر برنامه خود صرف کند. به شما گفته شده که کاری کنید تا وقتی کلید در حال وصل (ON) قرار گرفت، پس از 30 ثانیه لامپ روشن شود. مسلماً در این ساختار سیمی، پیاده سازی چنین چیزی بسیار دشوار می باشد.
تنها راهی که شاید بتوانید به این هدف دست پیدا کنید این بوده که سیم کشی مدار خود را تا جایی زیاد و پیچیده تر کنید که بتوانید به این تاخیر مد نظر دست پیدا کنید. البته باز هم در عمل این کار بسیار دشوار است! بله برای یک تغییر جزیی، به دردسرهای بزرگی می افتیم و اینجاست که نقش کنترل کننده های منطقی قابل برنامه ریزی (PLC) مشهود و پررنگ می شود. به طوری که نیاز به هیچ سیم کشی اضافه ای در سیستم نداریم.
تنها کافیست چند خط کد ساده به برنامه اضافه کنیم؛ با این کارکرد که کنترلر 30 ثانیه تاخیر در روشن کردن لامپ پس از فشردن کلید بیندازد. گذشته از این با حضورplc، اکنون شما می توانید چندین ورودی مختلف را دریافت کرده و در سمت خروجی هم چندین دستگاه خروجی متفاوت را کنترل کنید.
قطع و وصل لامپ با کنترل PLC
و این مثال تنها یک نمونه بسیار ساده از کارکردplc بود. یک PLC توانایی کنترل و اجرای فرآیندهای بسیار پیچیده تری را دارد. تکنولوژی plc زیمنس
نحوه عملکرد PLC
نحوه کارکردplc را به سادگی می توان با مشاهده چرخه اسکن نرم افزاری آن درک کرد. در ابتدا و قبل از هر کاری باید پیکره بندی اولیه PLC انجام شود. شناساندن نوع و شرکت سازندهplc به نرم افزار، تعیین پورت های ورودی. خروجی و … که همه این کارها معمولاً به صورت نرم افزاری انجام می شود.
حال به شرح مراحل مختلف این چرخه می پردازیم:
- سیستم عامل در ابتدا رصد زمانی خود را شروع کرده و وارد این چرخه می شود.
- CPU شروع به خواندن داده ها از ماژول ورودی کرده و وضعیت همه ورودی ها را بررسی می کند.
- CPU در گام بعدی شروع به اجرای برنامه نوشته شده کاربر می کند. این برنامه می تواند در منطق لدر (ladder) باشد و یا با هر زبان برنامه نویسی دیگر که مبتنی بر PLC است، باشد.
- سپس CPU به سازوکارهای داخلی و وظایف ارتباطی خود می پردازد.
- بر اساس نتیجه برنامه اجرا شده، پردازنده آن داده را در ماژول خروجی می نویسد تا وضعیت همه خروجی ها به روز شود.
- مراحل این فرآیند ادامه پیدا می کند تا زمانی که PLC در حالت اجرایی و عملکردی خودش قرار دارد.
ساختار PLC چیست
ساختار داخلی PLC به نحوی شبیه به ساختار کامپیوترها است:
ماژولهای مختلف داخلیplc
مهمترین بخش های درونیplc به شرح زیر است:
- ماژول منبع تغذیه
- واحد پردازشگر مرکزی (CPU)
- ماژول ورودی
- ماژول خروجی
ماژول منبع تغذیه
ماژول منبع تغذیه وظیفه تامین برق و تغذیه مورد نیاز همه بخشهای سیستم را به عهده دارد. این ماژول برق ورودی متناوب (AC) را به برق جریان مستقیم (DC) تبدیل می کند که مورد نیاز بخش هایی مثل CPU و ماژولهای ورودی و خروجی می باشد. تغذیه اصلی بیشترplc ها، 24 ولت دی سی می باشد. PLCهای کمی می باشند که نیاز به ولتاژی جز این مقدار داشته باشند.
ماژول CPU و حافظه
ماژول CPU را می توان به نوعی مغز PLC دانست که وظیفه اجرای برنامه ها، و مدیریت وظایف محول شده به PLC را بر عهده دارد. ماژول سی پی یو یا همان پردازشگر مرکزی، شامل یک پردازنده اصلی و حافظه های ROM و RAM می باشد. حافظه فقط خواندنی (ROM) شامل سیستم عامل، درایورهای مورد نیاز و برنامه های کاربردی می باشد.
از طرف دیگر حافظه دسترسی تصادفی (RAM) به منظور ذخیره برنامه ها و داده ها روی خود مورد استفاده قرار می گیرد. اگر بخواهیم این ماژول را با واحدهای سخت افزاری جایگزین کنیم، می توانیم آن را معادل مجموعه ای از رله ها، تایمرها و شمارنده های متصل به همدیگر در نظر بگیریم. تکنولوژی plc زیمنس
اما دو نوع پردازنده معمولاً در PLC ها مورد استفاده قرار می گیرد:
- پردازنده یک بیتی تکنولوژی plc زیمنس
- پردازنده کلمه ای
پردازنده یک بیتی، برای کاربردهای ساده تر و منطقی مورد استفاده قرار می گیرد. جایی که یک بیت برای داده به عنوان پردازش کافی باشد. ولی پردازنده کلمه ای، برای کاربردهای پیچیده تر مثل پردازش متن، داده های محاسباتی، کنترلی و… به کار گرفته می شود. تکنولوژی plc زیمنس
CPU به طور پیوسته، وضعیت مقادیر ورودی از دستگاه های متعدد ورودی را مانیتور می کند؛ داده ورودی تطبیق یافته را از ماژول ورودی می خواند و سپس بر اساس منطق نوشته شده در خود، خروجی مورد نظر را ایجاد کرده و به ماژول خروجی ارسال می کنند. این خروجی می تواند سیگنالی برای روشن شدن موتور یا موارد مشابه باشد. تکنولوژی plc زیمنس
ماژول ورودی PLC چیست؟
اِعمال سیگنالهای فیزیکی نظیر دما، فشار، ارتعاش و… به پردازنده به خاطر ماهیتِ غیردیجیتال این سیگنالها، امکان پذیر نیست. ماژول CPU فقط منطق دیجیتال می فهمد و هر چیزی غیر از آن را نمی تواند درک کند! به همین دلیل ماژول های ورودی و خروجی طراحی شده اند تا بتوانند منطق دنیای بیرونِ PLC را به پردازشگر آن بفهمانند.
پس در حقیقت یکی از کاربردهای مهم ماژول ورودی و خروجی، تطبیق نوع سیگنال های دستگاههای ورودی باplc می باشد. مثلاً اگر قرار باشد وضعیت دماسنج بررسی شده و دمای اعلامی آن بهplc ارسال شود، نوع سیگنال آن باید از نوع آنالوگ به دیجیتال تبدیل شود.
مبدل آنالوگ به دیجیتال در ماژول ورودی قرار دارد و سیگنال دماسنج را قابل فهم و پردازش برای CPU می کند. اساساً یکی از مهمترین مزایای استفاده از ماژول های ورودی و خروجی ایجاد ایزولاسیون بینplc و دنیای بیرون می باشد. قرار نیست مشکلات احتمالی (نویز، سیگنالهای ناخواسته و…) که در خارج از کنترلر وجود دارد، روی آن اثری بگذارد. تکنولوژی plc زیمنس
ساختار مدار داخلی ماژول ورودی PLC
پس ماژول ورودی PLC، چهار وظیفه اصلی دارد:
- دریافت سیگنالها از دستگاههای ورودی در سطح ولتاژ 220 ولت AC
- تبدیل سیگنالهای ورودی به سطح 5 ولت DC که قابل استفاده برای ماژول CPU باشد.
- ایزوله کردن PLC از نوسانات دستگاههای ورودی
- ارسال سیگنال نهایی با سطح ولتاژ 5 ولت DC به خروجی (ماژول پردازشگر)
ماژول ورودی دو بخش اصلی دارد. یک بخش تبدیل ولتاژ و یک بخش مدارات منطقی؛ که این دو بخش از یکدیگر ایزوله شده اند. یکسوکننده پل (یکسوکننده پل دیودی) به منظور تبدیل ولتاژ AC به DC مورد استفاده قرار می گیرد. دیود زنر هم به منظور اعمال یک ولتاژ پایین به LED به کار می رود. اما در ایزولاتور، زمانی که نور LED به فتوترانزیستور (ترانزیستور نوری) می تابد، ترانزیستور در ناحیه هدایت خود عمل کرده و جریان را عبور می دهد؛ و در نهایت ولتاژ 5 ولت DC برای پردازنده مهیا می شود.
ماژول خروجی PLC چیست
عملکرد ماژول خروجیplc هم مشابه ماژول ورودی بوده و صورت عکس آن عمل می کند. این ماژول با دو بخش پردازنده و بار خروجی در ارتباط می باشد. در ابتدا بخش مدار منطقی را داریم و سپس بخش مربوط به تبدیل سطح ولتاژ به دنبال آن می آید.
ساختار داخلی ماژول خروجی plc تکنولوژی plc زیمنس
در این ساختار، وقتی که سیگنال منطقی 1 یا High از سمت CPU به این ماژول ارسال می شود، LED روشن شده و نور آن به فتوترانزیستور موجود در ایزولاتور تابیده و باعث می شود تا این ترانزیستور در ناحیه هدایت خود قرار بگیرد. سپس یک پالس به گیت ترایاک وجود دارد ارسال می شود. و در نهایت برق AC برای بار خروجی آماده می شود. در بعضی از ساختارها، رک یا قفسه ای که کل سیستم در آن قرار می گیرد را هم بخشی از ساختارplc می دانند. البته رک درplc های ماژولار کاربرد دارد.
مزایای PLC
- زمان اسکن کردن بسیار سریعی دارد
- قابلیت ارتباط با کامپیوتر در کل کارخانه را دارد تکنولوژی plc زیمنس
- توانایی محاسباتی بسیار خوبی دارد
- زمان آموزش کوتاهی دارد
- طیف گسترده ایی از کاربردهای کنترلی را شامل می شود
- به راحتی برنامه نویسی می شود و به راحتی زبان برنامه نویسی آن درک می شود
- هزینه پروژه های آن را می توان به طور دقیق محاسبه کرد
- از قابلیت کنترل نظارتی برخوردار می باشد
- دارای ابعاد فیزیکی کوچکی می باشد
- در برنامه نویسی مجدد انعطاف پذیری دارد
- برطرف کردن مشکل در آن نسبت به سیستم های سنتی (بانک رله) آسان تر و سریع تر می باشد
- دارای شمارنده هایی با سرعت بالا می باشد تکنولوژی plc زیمنس
- زمان اجرای پروژه کوتاه تر می باشد
- از قابلیت اطمینان بالا برخوردار می باشد
کاربرد PLC چیست؟
PLC در صنایع مختلف کاربردهای بی شماری دارد؛ بخش نفت و گاز، نیروگاههای برق، صنعت فولاد، صنعت خودرو، صنایع شیمیایی و بخش انرژی و بهینه سازی مصرف، صنعت شیشه، صنعت کاغذ و حتی صنعت تولید سیمان تنها بخشی از کاربردهای فراوانplc ها است. تکنولوژی plc زیمنس
حتی در صنایع هوایی و مسافرتی، plc به کار گرفته می شود تا سیستم کنترل امنیتی را مانیتور کرده و به عملکرد بهینه تر آسانسورها و پله برقی ها کمک کند. کاربرد PLC در مواردی مثل نیروگاهها، بخش انرژی و نفت و گاز احتمالاً برای شما شناخته شده تر و قابل درک تر باشد. در ادامه به بعضی از کاربردهای plc می پردازیم که شاید برای شما ناشناخته تر باشد!
PLC در صنعت سیمان تکنولوژی plc زیمنس
به طور ساده می توان گفت سیمان از مخلوط کردن مواد اولیه مختلف در کوره تولید می شود. کیفیت این مواد اولیه و نسبت ترکیبی آن ها با هم، به شکل قابل توجهی بر کیفیت محصول نهایی اثرگذار می باشد. پس مشخصاً داده های دقیقی مثل سنجش کیفیت این مواد و نسبت آن ها از اهمیت و اولویت بالایی برخوردار بوده و این داده ها باید به دقت رصد و کنترل شوند. این وظیفه را در صنعت تولید سیمان، PLCها عهده دار می باشند.
PLC در صنعت کاغذ
PLC در صنعت کاغذ به طور گستردهفاده می شود.plc در این صنعت، ماشین آلاتی را کنترل می کند که محصولات کاغذی را با سرعت بالا تولید می کنند. مثلاً PLC فرآیند تولید صفحات کتاب یا روزنامه را در چاپ آفست مانیتور و کنترل می کند. تکنولوژی plc زیمنس
PLC در صنعت شیشه
جالب است بدانید که کنترلرهای PLC دهه ها بوده که در صنعت شیشه مورد استفاده قرار می گیرند. تولید شیشه یک فرآیند پیچیده که کمپانی های زیادی به دنبال استفاده از PLCها برای اتوماسیون کردن این فرآیند بوده اند. مثلاً برای تولید شیشه،plc به طور گسترده به کار می رود تا نسبت مواد را کنترل و شیشه های تخت را بررسی کند. تکنولوژیplc در طول سالها در صنایع شیشه، تبدیل به یک تکنولوژی پرتقاضا و پرکاربرد شده. تکنولوژی plc زیمنس
مزایای استفاده از plc در صنعت
با استفاده از یکplc مناسب و استاندارد برای هر پروژه اجرایی صنعتی می توان باعث مدیریت بهتر یک ماشین صنعت شد. به کمک یکplc، استفاده از روش های قدیمی و سنتی و مدیریت کردن ماشین آلات توسط نیروی انسانی از بین می رود. تکنولوژی plc زیمنس
طوری که ماشین آلات موجود در پروژه های صنعتی به صورت اتوماتیک و با استفاده از دستورهای دریافتی ازplc کار می کنند. در سیستم های صنعتی بایستی قطعه های مختلف به کار گرفته شده به طور مرتب مورد بررسی و بازبینی قرار بگیرند تا در صورت بروز و شناسایی هر نوع مشکل و خرابی، اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه شود.
با نصب و کمک گرفتن از یک plc به طور هوشمندانه، همه عیب های موجود در قطعات سیستم صنعتی در سریع ترین زمان و با دقت بیشتری شناسایی می شوند. در ادامه مطلب به صورت کلی، به مهم ترین مزایای استفاده از plc در صنعت اشاره خواهیم داشت. تکنولوژی plc زیمنس
- کاهش یافتن حجم تابلوهای فرمان برای سیستم های صنعتی در صورت استفاده از قطعه plc
- صرفه جویی و کاهش میزان بالایی از انرژی های مختلف و هزینه های متعدد با نصب قطعه کنترلی plc
- حذف شدن مشکل استهلاک مکانیکی در به کار بگیری plc و افزایش طول عمر قطعات مورد استفاده در سیستم صنعتی
- حذف نیاز به انجام سرویس ها و تعمیرهای دوره ای
- کمتر بودن مصرف انرژی plc نسبت به مدارهای رله تکنولوژی plc زیمنس
- حدف نویزهای صوتی و الکتریکی در plc
- شناسایی و رفع عیب های سیستم در سریع ترین زمان و جلوگیری از خسارات احتمالی با نصب plc
کاربرد plc در صنعت
صنعت به عنوان شاخه ای عظیم و با تنوع کاربردی بالا، اهمیت بسیار بالایی در بین سیستم و پروژه های اجرایی دارد. بنابراین متخصصان و کارشناسان در سیستم های صنعتی از بهترین و مفیدترین قطعات لازم بهره مند می شوند. plc به عنوان یک قطعه بسیار مفید و پربازده، نقش مهمی در انواع سیستم های صنعتی ایفا می کند. تکنولوژی plc زیمنس
- صنعت اتومبیل سازی: در این صنعت برای سوراخ کردن قطعات، اجرای سیستم رنگ پاش، فرم دهی به بدنه اتومبیل به کمک پرس های اتوماتیک ازplc بهره مند می شوند.
- صنعت پلاستیک سازی: در این صنعت برای سیستم های تولید و آنالیز، دمش هوا، قالب گیری تزریقی و ماشین های ذوب ازplc مورد استفاده قرار می گیرد.
- صنایع سنگین: در این صنایع برای کنترل دمای اتوماتیک، تجهیزات ذوب فلزات و کوره های صنعتی،plc استفاده می شود. تکنولوژی plc زیمنس
- صنایع شیمیایی: در صنعت شیمیایی برای سیستم های مخلوط کننده و همینطور ترکیب مواد مختلف با نسبت های تعیین شده به کمکplc انجام می شود.
- صنایع غذایی: برای عصاره گیری مواد غذایی و همینطور بسته بندی کالاها ازplc بهره مند می شوند. تکنولوژی plc زیمنس
- صنایع حمل و نقل: جرثقیل ها و سیستم های نوار نقال از مهم ترین سیستم های صنایع حمل و نقل می باشند که با استفاده ازplc کار می کنند.
- صنایع ماشینی: در صنایع ماشینی به عنوان متنوع ترین بخش صنایع همانند جوش دادن فلزات، سیستم های هشدار دهنده، صنایع بسته بندی، سیستم های سوراخ کاری، صنایع چوب و… ازplc بهره مند می شوند.
- صنایع تبدیل انرژی: از جمله نمونه های استفاده ازplc در صنایع تبدیل انرژی می توان به تصفیه آب و هوای صنعتی، بازیافت تصفیه، بازیافت گاز، ایستگاه تولید نیرو، ایستگاه تقویت فشار گاز و کنترل پمپ های آب اشاره داشت.
- خدمات ساختمانی: در سیستم های روشنایی هوشمند، تکنولوژی بالابری، تهویه مطبوع و کنترل هوا،plc استفاده می شود. تکنولوژی plc زیمنس
نحوه انتخاب یک plc مناسب
برای انتخاب یک plc مناسب برای یک سیستم صنعتی بایستی نکات متعددی در نظر گرفته شود. از جمله این نکات عبارت هستند از: تکنولوژی plc زیمنس
- میزان دقت و سرعت پروژه مورد نظر توسط plc
- تعداد ورودی ها و خروجی های plc
- نوع تغذیه plc
- نوع جریان خروجی و ولتا ژplc
خرید انواع پی ال سی زیمنس از پارس اتوماسیون توانا
پیشنهاد می کنیم برای خرید انواع پی ال سی زیمنس و همینطور دیگر تجهیزات اتوماسیون صنعتی با رقابتی ترین قیمت ممکن همین حالا با ما در اتوماسیون توانا تماس بگیرید. در کنار شما هستیم و مشاوره فروش نیز برای ارائه بهترین محصول ارائه خواهیم کرد. تکنولوژی plc زیمنس