کنتاکتور خلاء چیست؟

کنتاکتور خلاء چیست؟

کنتاکتور خلاء چیست؟ به صورت عمده کنتاکتورهای خلاء برای قطع کردن جرقه و قوس از محفظه خلاء خود استفاده می کنند. این محفظه ایزوله شده موجب می شود که دستگاه به علت سرعت بالای خاموشی جرقه و اتصال های کوتاه در خلاء و فضای کوچک مورد نیاز کنتاکت ها برای دفع جرقه و اتصال، دارای اندازه بسیار کوچکی باشد و فضای کمتری را اشغال کند.

همچنین خلاء موجود در کنتاکتور موجب جلوگیری از برخورد مجدد اتصال در کنتاکت های باز می شود و به علت ویژگی ها و مزایای کنتاکتورهای خلاء نسبت به دیگر کنتاکتورها، این دستگاه در جاهایی که به سوئیچینگ با سرعت بسیار بالا نیاز است، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها معمولا در ولتاژهای متوسط و بالا بین 600 ولت تا 5000 استفاده می شوند.

به کنتاکتور هایی که محفظه قطع جرقه در آن ها از خلاء پر شده باشد، کنتاکتور خلاء می گویند که با نام (VC (Vacuum Contactor شناخته می شوند. کنتاکتور های خلاء یک کلید در سطح ولتاژ متوسط و رنج جریان 400 تا 800 آمپر مورد استفاده قرار می گیرند و اساسا رله های تقویت شده می باشند.

تا قبل از پدید آمدن کنتاکتورها از کلیدهای دستی جهت اتصالات استفاده می شد که انواع مختلفی دارند. ولی به علت محدودیت جریانی که داشتند، در جریان های بسیار بالا تیغه های آن ها ذوب شده و زمان قطع و وصل جریان در آنها، به دلیل وجود هوا و رسانا بودن آن ایجاد جرقه شدید می کردند.

این موضوع، سازندگان را بر آن داشت تا نوع پیشرفته تری از رله ها یا بوبین های کنتاکتورها را طراحی کرده و گسترش دهند. به کنتاکتورهایی که محفظه قطع جرقه در آن ها از خلاء پر شده باشد، کنتاکتور خلاء می گویند که با نام (VC (Vacuum Contactor شناخته می شوند.

کنتاکتور خلاء از دو قسمت اصلی تشکیل شده: قطع کننده خلاء و یک مکانیسم عملیاتی. مکانیسم عملیاتی از یک سیم پیچ نگهدارنده با یک هسته آهنی و یک آرمیچر تشکیل شده می باشد. وقتی سیم پیچ برق دار شود، کانتکت ها جذب می شوند و کنتاکتور بسته می شود؛ سیم پیچ ها می توانند با برق DC یا AC تغذیه شوند.

کنتاکت متحرک از سمت انتها به قسمت زیرین پوسته متصل می شود و کنتاکت متحرک می تواند بدون نشت هوا به داخل محفظه حرکت کند. قطع کننده خلاء دارای دو عملکرد اصلی خاموش کردن قوس در لحظه قطع جریان و سوئیچینگ مکرر جریان عملیاتی است. اما در کل نمی تواند جریان اضافه بار و جریان اتصال کوتاه را قطع کند.

ولتاژ متوسط و رنج جریان کنتاکتور های خلاء

کنتاکتور های خلاء یک کلید در سطح ولتاژ متوسط و رنج جریان 400 تا 800 آمپر مورد استفاده قرار می گیرند و اساسا رله های تقویت شده می باشند، کنتاکتور خلا دارای برخی از ویژگی های تخصصی برای کنترل بارهای با توان بالا می باشند. در سیستم ها اصولا با قطع برق شبکه، تا لحظه صفر شدن جریان در شبکه، یک تاخیر خواهیم داشت که این تاخیر باعث ایجاد جرقه یا قوس الکتریکی بین کانتکت های کلید که در حال باز شدن می باشند، می شود. کنتاکتورهای خلاء دارای محفظه هایی برای خاموش کردن قوس یا جرقه در زمان قطع و وصل جریان می باشند. فشار داخل محفظه خلا حدود 0.01 پاسکال است. متریال مورد استفاده در ساخت این کلید ها آلیاژهایی مانند مس، آنتیموان و اسمیم می باشند. پوشش بیرونی این کنتاتور ها از جنس عایق های شیشه ای یا سرامیکی می باشد.

کنتاکتور خلاء به علت وجود خلاء در محفظه قطع کلید و مزیت هایی که به تفصیل خواهیم گفت، این جرقه یا قوس به وجود آمده را در حداقل زمان ممکن نسبت به دیگر کنتاکتورها قطع می کند و از این جهت در مدارات ولتاژ متوسط و بالا کاربرد بسیار زیادی دارد. کنتاکتور های خلا عموما برای محیط های آلوده و ناهنجار بسیار مناسب می باشند.
کنتاکتورهای خلاء برای قطع قوس از محفظه کپسوله شده از خلاء استفاده می کنند. این نوع محفظه موجب می شود که کنتاکتور به علت سرعت بالای خاموشی قوس در خلاء و فضای حرکتی کم مورد نیاز کنتاکت ها برای دفع قوس، دارای حجم بسیار کوچکی باشد و فضای نسبتا کمتری اشغال کند.

خلاء به کار رفته در کنتاکتور موجب جلوگیری از ایجاد قوس در کنتاکت های باز کنتاکتور می شود؛ علت این واکنش پراکنده و کم بودن تعداد مولکول های هوا در اطراف کانتکت ها و یوهمه نشدن عایق درون محفظه قطع است؛ به علت خصوصیات عملکردی خلاء در جاهایی که به سوئیچینگ با سرعت بسیار بالا نیاز است، از کنتاکتور خلاء استفاده می کنند. این کنتاکتورها معمولا در سطح ولتاژ متوسط از حدود 6 تا 12 کیلوولت به صورت بسیار گسترده تری مورد استفاده قرار می گیرند.

یکی از بزرگترین مزیت های کنتاکتور خلاء عمر بالای مکانیکی و الکتریکی آن ها به نسبت دیگر کنتاکتورها و کلیدهاست. این کنتاکتورها به صورت ویژه برای کاربردهای صنعتی و سوئیچینگ انواع بارهای سلفی، خازنی و اهمی که تعداد عملکرد کنتاکتور در آن ها بسیار زیاد است و یا مصارفی که تعداد دفعات سوئیچینگ به صورت معمول در آن ها تا 1 میلیون بار می رسد، طراحی شده اند.

فروش کنتاکتور زیمنس

آیا به دنبال یک کنتاکتور با کیفیت و قابل اعتماد هستید؟ آیا نیاز به یک محصول مطمئن و قدرتمند برای کارهای برقی خود دارید؟ ما با مفتخریم کنتاکتورهای زیمنس را به شما معرفی کنیم.

شرکت زیمنس، یکی از پیشروان در صنعت برق و الکترونیک است و محصولات با کیفیت بالا و قابلیت اطمینان را تولید می کند. کنتاکتورهای زیمنس، از بهترین مواد و تکنولوژی های پیشرفته ساخته شده اند و قابلیت های فوق العاده ای دارند.

کنتاکتور زیمنس با طراحی منحصر به فرد خود، عملکرد بی نقصی را ارائه می دهند. آنها برای کنترل و مدیریت بارهای برقی در سیستم های صنعتی و خانگی استفاده می شوند و قابلیت های متنوعی از جمله قدرت بالا، عملکرد استحکام بالا و حفاظت در برابر برق را دارا می باشند.

با کنتاکتورهای زیمنس، شما می توانید به طور مطمئنی از عملکرد صحیح و پایداری سیستم برق خود اطمینان حاصل کنید. آنها با قابلیت های مختلفی همچون تحمل بارهای بالا، ولتاژ قابل تنظیم و قدرت کنترل دقیق برق، بهترین راه حل برای نیازهای برقی شما هستند.

همچنین، کنتاکتورهای زیمنس با ساختاری ساده و قابل استفاده برای کاربران مختلف طراحی شده اند. آنها ضد آب و گرد و غبار بوده و در برابر شرایط سخت محیطی مقاومت می کنند. همچنین، نصب و راه اندازی آنها بسیار ساده است و نیازی به تخصص فنی خاصی ندارد.

اگر به دنبال یک کنتاکتور با کیفیت و قابل اعتماد هستید، کنتاکتورهای زیمنس بهترین گزینه برای شما هستند. با ما تماس بگیرید و از محصولات ما بهره ببرید.

تاریخچه کنتاکتور خلاء

در سال 1982، شرکت Eaton اولین کنتاکتور خلاء AC خود را روانه بازار کرد. این کنتاکتور ولتاژ متوسط که SJ نام داشت، برای جایگزینی کنتاکتورهای با محفظه قطع هوا در زمان خود استفاده می شد و به سرعت توانست انقلابی در صنعت کنترل ولتاژ متوسط ایجاد کند. امروزه، بعد از گذشت حدود 40 سال، به مرور و با گذشت زمان، تولید و توسعه این کنتاکتورها بیشتر شد و با کاربری های متفاوتی که دارند، در مدل های متفاوتی ساخته می شوند.

ساختمان کنتاکتور خلاء

کنتاکتور خلاء دارای ساختار بسیار ساده ای می باشد. مانند رله ها، دستگاه های الکترومکانیکی به حساب می آیند. دارای چند قسمت اصلی می باشند: کنتاکت ها، سیم پیچ (آهن ربای الکتریکی) و محفظه.

  1. کنتاکت: کنتاکت یا همان تیغه، شامل دو بخش ثابت و متحرک بوده و بخش اصلی کنتاکتور است که وظیفه هدایت و حمل جریان الکتریکی را به عهده دارد.
  2. سیم پیچ: کویل یا سیم پیچ وقتی برق دار شود، با عملکرد مغناطیسی خود موجب حرکت مکانیکی کنتاکت ها و تغییر وضعیت آن ها می شود.
  3. محفظه: قاب یا محفظه جهت ایزوله بین کنتاکت ها، عایق جهت حفاظت کاربر از برق گرفتگی و حفاظی جهت حفاظت از ورود آلاینده های موجود در هوا به داخل کنتاکتور است.

خصوصیات موجود در کنتاکتورهای خلاء تاثیرات زیادی در ظرفیت شکست آنها، دوام الکتریکی و میزان حساسیت آن ها به جریان اضافه بار است.

اجزا کنتاکتور خلاء را بهتر بشناسیم

  • سیستم الکترومغناطیسی : سیستم الکترومغناطیسی شامل یک سیم پیچ الکترومغناطیسی و هسته آهنی است که بخش مهمی از کنتاکتور خلاء است و موجب قطع و وصل کنتاکتور می شود.
  • سیستم اتصال : شامل کنتاکت های اصلی درون محفظه خلاء و کنتاکت های کمکی برای توسعه نیاز ها که روی کنتاکتور قرار دارند، است.
  • سیستم اطفاء جرقه : شامل محفظه خلاء است که در زمان قطع کنتاکت ها از ایجاد قوص الکتریکی و جرقه جلوگیری می کند. این محفظه از جنس سرامیک بوده و فشار هوای درون آن نزدیک به صفر است.
  • دیگر قطعات : پوسته عایق، فنر، حلقه اتصال کوتاه، مکانیزم انتقال و …

قطعات تشکیل دهنده کنتاکتورهای خلا:

کنتاکتورهای خلا AC عمدتاً از سیستم های الکترومغناطیسی، سیستم های تماسی، سیستم های خاموش کننده قوس و دیگر قطعات تشکیل شده اند.

سیستم الکترومغناطیسی:

در اصل سیستم الکترومغناطیسی شامل یک سیم پیچ الکترومغناطیسی و هسته آهنی است که بخش مهمی از کنتاکتور خلا است و با تکیه بر آن موجب بسته شدن و شکستن کنتاکت ها می شود.

سیستم تماس:

کنتاکت قسمت اجرایی کنتاکتور خلا شامل کنتاکت اصلی و کنتاکت کمکی است. نقش کنتاکت اصلی اتصال و شکستن مدار اصلی و کنترل جریان بزرگتر می باشد. در حالیکه کنتاکت کمکی در مدار کنترل است تا نیازهای حالت های مختلف کنترل را برآورده کند.

سیستم اطفاء قوس:

دستگاه خاموش کننده قوس برای اطمینان از اینکه زمان قطع کنتاکت از مدار، قوس حاصل بطور مطمئن خاموش می شود، استفاده می شود و آسیب قوس به تماس را کاهش می دهد. برای خاموش کردن سریع قوس زمان قطع، معمولاً کنتاکتورهای خلا مجهز به یک دستگاه خاموش کننده قوس می باشند که معمولاً از یک پوشش خاموش کننده قوس سرامیکی درز طولی نیمه مهر و موم شده و مجهز به یک قوس مغناطیسی قوی که یک مدار را می دمد، مجهز می شوند.

دیگر قطعات:

پوسته عایق، فنر، حلقه اتصال کوتاه، مکانیزم انتقال و …

اساس کار کنتاکتور خلا چیست؟

کنتاکتورهای خلا AC از یک کنتاکت اولیه برای باز و بسته کردن مدار و از یک کنتاکت کمکی برای اجرای دستورات کنترلی استفاده می کنند. کنتاکتور اصلی معمولاً فقط کنتاکت های باز معمولی دارد، در حالی که کنتاکتور کمکی اغلب دارای دو جفت کنتاکت با عملکردهای معمولی باز و بسته است و کنتاکتورهای کوچک اغلب بعنوان رله های میانی با مدار اصلی استفاده می شوند.

وقتی سیم پیچ برقی کنتاکتور خلا AC روشن نمیشود، نیروی واکنش فنر و وزن خود هسته آرمیچر کنتاکت اصلی را باز نگه می دارد. وقتی سیم پیچ برقی از طریق مدار کنترل به ولتاژ کنترل وصل می شود (معمولاً ولتاژ نامی)، نیروی الکترومغناطیسی بر نیروی واکنش فنر غلبه می کند و آرمیچر را به سمت هسته ساکن می کشد و موجب می شود که کنتاکت اصلی مدار بسته و مدار روشن شود. و سپس تماس کمکی عمل می کند.

ترکیب کنتاکتور خلا:

کنتاکتور خلا عمدتاً از یک قطع کننده خلا و یک مکانیسم عملیاتی تشکیل شده می باشد. قطع کننده خلا دارای دو عملکرد خاموش کردن قوس مطمئن در زمان عبور جریان کار معمولی و قطع مکرر جریان کار است اما نمیتواند جریان اضافه بار و جریان اتصال کوتاه را قطع کند. مکانیسم عملیاتی از یک سیم پیچ نگهدارنده با یک هسته آهنی و یک آرمیچر تشکیل شده می باشد. وقتی سیم پیچ برق می گیرد، آرمیچر جذب می شود و کنتاکتور بسته می شود. وقتی سیم پیچ قطع می شود، کنتاکتور قطع می شود. دو نوع کویل نگهدارنده وجود دارد: DC و AC.

پوسته خارجی قطع کننده خلا از شیشه یا مواد عایق سرامیکی ساخته شده است و خلا داخلی معمولاً بالاتر از 0.01Pa می باشد. از آنجایی که هوای کمتری در پوسته وجود دارد، فاصله تماس را می توان کوچکتر کرد و قوس را راحت تر خاموش کرد. مواد تماس بطور کلی از آلیاژهایی مانند مس، آنتیموان و اسمیم ساخته می شوند. عملکرد محافظ در محفظه خاموش کننده قوس، متراکم کردن بخار فلزی منتشر شده در شکاف تماس در زمان قطع جریان است که به خاموش کردن قوس کمک می کند و همچنین می تواند از پاشش بخار فلز بر روی پوسته عایق جلوگیری کند تا آن را کاهش دهد. قدرت عایق کنتاکت متحرک توسط یک دم به انتهای زیرین پوسته متصل می شود و کنتاکت متحرک می تواند بدون نشت هوا به سمت بالا و پایین حرکت کند.

نکاتی در رابطه با کنتاکتور خلاء

همانطور که گفته شد کنتاکتورهای خلاء هم در مصارف AC کاربردی می باشند و هم در مصارف DC استفاده می شوند. این کنتاکتورها در خاموش کردن قوس الکتریکی بسیار کارآمد می باشند و وقتی به کلیدزنی (سوییچینگ) سریع نیاز باشد استفاده می شوند.

به علت فشار بسیار پایین داخل کپسول خلاء، فاصله دو کنتاکت کلید خلاء در حالت قطع برای ولتاژ تا 30 کیلوولت خیلی کم و در حدود 20 میلی متر می باشد. به دنبال آن، به علت کوچک بودن طول جرقه (در حدود 20 میلیمتر) و کوتاه بودن زمان جرقه که ماکزیمم از 6 میلی ثانیه تجاوز نمی کند، انرژی آرک یا قوس الکتریکی موجود در این کلید خیلی کوچکتر از کلیدهای مشابه دیگر است و با توجه به اینکه اغلب آرک قبل از رسیدن جریان به صفر قطع می شود، می توان گفت کلید به وسیله قطع و وصل سریع هم مجهز می باشد. کنتاکتور خلاء امروزه به خاطر دارا بودن مزایایی از قبیل دوام زیاد، عدم نیاز به مراقبت زیاد، امکان قطع و وصل سریع و مکرر در شبکه های فشار متوسط تا 30 کیلوولت به خصوص برای وصل شبکه های کاپاسیتیو (خازنی) بسیار مناسب است.

به عبارتی دیگر در زمان وصل کردن بار خازنی ما با هجوم جریان سوئیچینگ رو به رو هستیم و وجود کنتاکتور خلا با مکانیزم قطع محفظه خلا بسیار کمک کننده می باشد.

کاربرد کنتاکتور خلاء

کنتاکتورهای خلاء دستگاه های همه کاره ای می باشند که به صورت گسترده در صنایع مختلف استفاده می شوند و برای تعیین صحیح و کاربرد درست کنتاکتورها باید تفاوت های بسیار زیادی را در نظر گرفت. برخی از کاربردهای کنتاکتور خلاء عبارتند از:

  1. سوئیچینگ انواع موتورهای سه فاز تا قدرت ۵ مگاوات
  2. سوئیچینگ انواع ترانسفورماتورهای تا قدرت ۵ مگاولت آمپر
  3. کلیدزنی خازن ها و همچنین سوئیچینگ انواع بانک های خازنی تا ظرفیت ۴.۸ مگاولت آمپر
  4. انجام سوئیچینگ برای بسیاری از موتورهای قفس سنجابی
  5. کنترل مرکزی تاسیسات نورپردازی بزرگ
  6. انجام سوئیچینگ در کارخانجات فولاد و سیمان
  7. کنترل پمپ
  8. انجام سوئیچینگ در محیط های سخت و کثیف مانند حفاری و استخراج در معادن
  9.  انجام سوئیچینگ برای سیستم کمپرسور تهویه مطبوع
  10. انجام سوئیچینگ در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی
  11. انجام سوئیچینگ در مرکز داده ها
  12. انجام سوئیچینگ در نیروگاه ها
  13. انجام سوئیچینگ در صنعت خودرو و …
  14. تجهیزات جبران توان راکتیو
  15. کوره های الکتریکی
  16. پنل های فتوولتاییک
  17. ایستگاه های انتقال

اگر این کلیدها به عنوان موتور استارتر در مدار قرار گیرند: کنتاکتورها معمولا با یک رله اضافه بار ترکیب می شوند تا از اتصالات موتور و منبع تغذیه حفاظت بهتری داشته باشند. وقتی کنتاکتور به این صورت با رله اضافه بار جفت می شود و در سرویس کنترل موتور استفاده می شود، به آن استارتر گفته می شود. دامنه ولتاژ کمکی و همچنین ملحقات آن بسیار زیاد است و بر اساس نیاز و الزامات فنی پروژه ها قابل انتخاب می باشد.

مزایای کنتاکتور خلاء چیست؟

کنتاکتور خلا AC دارای توانایی خاموش کردن قوی، مقاومت ولتاژ خوب، فرکانس کاری بالا، عمر طولانی، بدون قوس، اندازه کوچک، سبک وزن و چرخه نگهداری طولانی می باشد. فرآیند ساخت قطع کننده در کنتاکتور خلا بسیار سخت است، اگر روند خوب نباشد، خلا قطع کننده به راحتی کاهش می یابد. مواد تماس خوب نیست، در جریان شکست، پدیده “اضافه ولتاژ قطع” ظاهر می شود، یعنی در جریان قطع، بدلیل توانایی خاموش کردن قوس قطع کننده خلا بسیار قوی، جریان قوس طبیعی بیش از صفر در زمان قطع نیست. خاموش است، اما از مقدار مشخصی جریان ناگهان به صفر می رسد و منجر به اضافه ولتاژ بالا می شود. ولتاژ قطع می تواند عملکرد ایمن تجهیزات الکتریکی را به خطر بیندازد.

کنتاکتور خلا نوع خاصی از LBS است که برای کلید زدن موتورهای الکتریکی 3 فاز توسعه یافته می باشد. عناصر سوئیچینگ VI می باشند که روی یک قاب نصب می شوند. آن ها با انرژی دادن به شیر برقی بسته می شوند و با قطع جریان برق بوسیله فنر باز می شوند.

نیازهای ویژه VI برای استفاده کنتاکتور خلا:

  • VI باید با عملکرد شیر برقی هماهنگ باشد.
  • کنتاکت باید برای طول عمر الکتریکی مورد انتظار طراحی شود و در عین حال نباید خیلی پرهزینه باشد.
  • VI باید قابلیت مقاومت در برابر ولتاژ خود را در تمام طول عمر خود حفظ کند.
  • ماده تماسی باید انتخاب شود که طول عمر الکتریکی مورد انتظار را تضمین کند، یکپارچگی مکانیکی آن را حفظ کند، مقاومت تماسی پایینی را حفظ کند، قابلیت مقاومت در برابر HV را حفظ کند، در برابر جوشکاری تماسی مقاوم باشد، و ماده ای با نوسان کم باشد. یعنی در برابر افزایش ولتاژ مقاومت می کند.
  • طراحی داخلی محافظ باید به صورت موثری از رسوب بیش از حد بخار فلز بر روی دیواره های سرامیکی داخلی برای طول عمر VI جلوگیری کند.
  • بادگیر باید بتواند عملکرد خود را برای عمر مکانیکی و الکتریکی VI حفظ کند.

تفاوت کنتاکتور خلا با کنتانتور ساده

  • کنتاکتورهای خلا در سطح فشار متوسط و کنتاکتورهای معمولی در سطح فشار ضعیف کار می کنند.
  • کنتاکت های کنتاکتور خلا به دلیل اینکه از آسیب های مربوط به آرک مصون می باشند عمر بیشتری دارند.
  • کنتاکتورهای خلا به دلیل حمل محفظه های قطع کننده خلا سایز بزرگتری دارند.
  • کنتاکتورهای خلا در سطوح صنعتی به کار می روند اما کنتاکتورها علاوه بر مصارف صنعتی در مصارف خانگی هم به کار روند.

بازار کنتاکتورهای خلاء

کنتاکتورهای خلاء از نظر رتبه بندی ولتاژی به چهار دسته بازاری تقسیم می شوند:

  1. کمتر از 5 کیلوولت
  2. 5 تا 10 کیلوولت
  3. 10 تا 15 کیلوولت
  4. بیش از 15 کیلوولت

کنتاکتورهای خلاء بر اساس کاربرد مداری در بازار به شش طبقه دسته بندی می شوند: موتورها، ترانسفورماتورها، خازن ها، راکتورها، بارهای مقاومتی و دیگر مواردی مانند: ژنراتورها، پمپ ها، درایو (اینورتر) فرکانس متغیر، تغذیه کننده ها، فرستنده های برق و سوئیچینگ ها؛ که از میان موارد ذکر شده 3 کاربرد برتر این کنتاکتور در موتورها، ترانسفورماتورها و خازن هاست که درصدی حدود 65 درصد از کاربرد این کنتاکتور در بازار را شامل می شود.

کنتاکتورهای خلاء همچنین بر اساس استفاده نهایی در بازار به شش دسته تقسیم می شوند که عبارتند از تاسیسات، صنعتی، تجاری، معدن، نفت و گاز و دیگر کاربردهای کاربران نهایی ولتاژ متوسط شامل: بخش دریایی، پمپاژ آب و فاضلاب، روشنایی خیابان و حمل و نقل و … تقسیم بندی می شود.

آیا به دنبال خرید کنتاکتور با کیفیت و قیمت مناسب هستید؟
ما، شرکت فروش کنتاکتور، با بیش از ۱۰ سال سابقه درخشان در زمینه عرضه و توزیع کنتاکتورهای صنعتی، آماده خدمت رسانی به شما هستیم.

ما با ارائه محصولات با کیفیت بالا و قیمت رقابتی، توانسته‌ایم به یکی از پیشروان در این صنعت تبدیل شویم. تمامی محصولات ما از برندهای مطرح و معتبر جهانی تامین می‌شوند و دارای گواهی‌نامه‌های لازم در زمینه کیفیت و استاندارد است.

از مزایای خرید از ما عبارتند از:
۱. ارائه محصولات با کیفیت بالا و قابل اعتماد
۲. قیمت رقابتی و مناسب
۳. تضمین کیفیت و عملکرد محصولات
۴. خدمات پس از فروش حرفه‌ای و قابل اعتماد
۵. تحویل سریع و به موقع محصولات

ما مفتخریم که درخشش شما را در صنعت خرید و فروش کنتاکتورها همراهی کنیم. با تیمی مجرب و متخصص، آماده هستیم تا نیازهای شما را به بهترین شکل ممکن برآورده کنیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات، با ما تماس بگیرید. منتظر شنیدن از شما هستیم.

خرید کنتاکتور زیمنس, قیمت کنتاکتور زیمنس, کاتالوگ کنتاکتور زیمنس, کنتاکتور Siemens, کنتاکتور زیمنس, کنتاکتور زیمنس چیست, کنتاکتور زیمنس قدیمی, لیست کنتاکتور زیمنس, مشخصات کنتاکتور زیمنس

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up