تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس چیست؟ در این مقاله مهم ترین تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس را باهم مرور می کنیم و متوجه می شویم لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس می تواند موجب بهبود عملکرد کنتاکتور زیمنس شود. در مقالات قبلی کارکرد کلی کنتاکتور شرح داده شد و مشخص کردیم که کنتاکتور به طور کلی برای قطع و وصل بار و یا ایجاد تغییراتی در مدار فرمان به کار می رود.
از جمله مناسب ترین برند های کنتاکتور، کنتاکتور زیمنس است. در صورت نیاز به اضافه کردن قابلیت های بیشتر، شما می توانید از لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس استفاده کنید که به صورت جداگانه در بازار وجود دارند.
برای تهیه این تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس باید آن ها را به خوبی بشناسیم. از مهم ترین لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس، می توان به پلاتین های کمکی، باسبار، اینترلاک، واحدهای میرا کننده ولتاژ، انواع تایمر، قفل مکانیکی یا لچ و غیره اشاره نمود. در این مطلب، بعضی از لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس را باهم بررسی کرده ایم.
کنتاکتور زیمنس یکی از اجزای مهمی است که باید فقط از مراکز معتبر خریداری شود تا بتواند از نظر کیفیت، رضایت شما عزیزان را جلب کند. برای خرید کنتاکتور پیشنهاد می کنیم همین حالا با اتوماسیون صنعتی زیمنس 02136610801 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید، همچنین مشاوره خرید نیز از سوی کارشناسان این امر به شما ارائه می گردد.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
کنتاکتور زیمنس چیست؟
کنتاکتورهای زیمنس سری SIRIUS در دسته تجهیزات فشار ضعیف زیمنس قرارمی گیرد و در آمپرهایی از 7 تا 500 آمپر و در طیف توان های 3 تا 250 کیلووات در سایزهای s00 تا S12 موجود می باشد. نوع اتصال این کنتاکتورها، پیچی بوده و همین امر موجب باز و بسته کردن آسان تر کنتاکتورها می شود. روی این سری از کنتاکتورهای زیمنس، قابلیت نصب کنتاکت های کمکی هم وجود دارد.
تمامی تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس از قبیل کنتاکت های کمکی، اینترلاک ها، انواع بوبین ها در ولتاژهای مختلف و پلاتین های کنتاکتور به صورت جداگانه توسط مشتریان، قابل سفارش است.
کنتاکتور زیمنس با مطمئن ترین عملکرد و با بالاترین کیفیت ممکن در سراسر دنیا در بسیاری از صنایع استفاده می شود. لازم به ذکر بوده که؛ کنتاکتور زیمنس را در هر شرایط آب و هوایی می توان بهره مند شد. انطباق کدهای آن با کدبندی های نرم افزار سایروس، یکی از بزرگترین مزیت های این محصول، می باشد.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس را بشناسید
واحدهای میرا کننده اضافه ولتاژ
آنچه موجب تولید اضافه ولتاژهای شدید با فرکانس بالا می شود، قطع و وصل جریان یا سوئیچینگ در مدارهای الکتریکی مخصوصاً مدارهای سلفی، است. این پدیده در زمان کوتاهی رخ می دهد اما می تواند موجب ایجاد مشکلاتی در سیستم های قدرت، کنترل و مخابرات شود.
از آنجا که کنتاکتور زیمنس یکی از پرکاربردترین کلیدهای قطع و وصل کننده است؛ فیلتر هایی برای نصب روی آن ساخته اند. این فیلترها در مدل های متنوعی، برای کنترل اضافه ولتاژ هایی که ناشی از قطع و وصل تغذیه بوبین و مدار اصلی کنتاکتور ایجاد می شود، ساخته شده. واحد میرا کننده اضافه ولتاژ با نام دیگری؛ Surge Suppression Units هم شناخته می شود.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
تیغه کمکی کنتاکتور
کنتاکتور کمکی یا تیغه کمکی به صورت مجزا روی کنتاکتور نصب می شود، چون بعضی از کنتاکتورها تیغه های NO و NC را ندارند و باید تیغه کمکی را به صورت مجزا تهیه کرده و روی کنتاکتور ها نصب کنید. به طور معمول کنتاکتور های اصلی، جریانی حدود 600 آمپر و یا حتی بالاتر از این مقدار را قادر هستند تحمل کنند و برای همین هم، از آن ها در مدار قدرت به کار می رود.
در رابطه با کنتاکتور های کمکی یا تیغه کمکی، اینگونه نیست! کنتاکت های کمکی حداکثر تا 6 آمپر را قادر هستند تحمل کنند؛ و به همین موجب از آن ها در مدارهای فرمان استفاده می کنند. از جمله ویژگی های تیغه های کمکی این بوده که، مثل کنتاکت اصلی متحرک می باشند و قادر هستند به آسانی تغییر وضعیت بدهند.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
واحد میراکننده اضافه ولتاژ مدار قدرت
استفاده از کنتاکتور و یا هر سوئیچ دیگری برای قطع و وصل در مدارهای قدرت مخصوصاً مدارهای موتوری؛ موجب تولید ولتاژهای مضر می شود. برای کنترل این ولتاژ از فیلترهای سه فاز جهت نصب در مدار قدرت به کار می رود. CR یا ترکیب سری مقاومت و خازن به صورت مثلث، مناسب ترین حالت برای مدارهای قدرت می باشد.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
واحد میراکننده اضافه ولتاژ بوبین
یکی دیگر از انواع لوام جانبی کنتاکتور زیمنس، واحد قابل نصب روی بوبین یا Surge supresin می باشد. جهت کنترل اضافه ولتاژهای ناشی از قطع و وصل کنتاکتور در مدار فرمان، ساخته می شود. سیستم کنترل کننده ولتاژ زیمنس در دو مدل داخلی و جداگانه ارائه می شود. کنتاکتورهای جدید تر زیمنس که بررسی شده، مجهز به یکسوساز، رنج وسیع ولتاژ کار و واحد میراکننده داخلی برای بوبین می باشند.
اگر خود کنتاکتور به واحد میراکننده داخلی مجهز نشده باشد، شما می توانید از ماژول میراکننده اضافه کننده ولتاژ بوبین به صورت جداگانه استفاده کنید. نصب این قطعه بسیار آسان بوده و می توانید آن را بدون نیاز به سیم بندی اضافه، روی ترمینال بوبین قرار دهید.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
قفل مکانیکی کنتاکتور یا اینترلاک
از جمله مهم ترین لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس، قفل مکانیکی کنتاکتور و یا اینترلاک می باشد. اینترلاک به معنای قفل درونی بوده و دو نوع دارد که عبارت اند از: مکانیکی و الکتریکی.
اینترلاک در کلید های فشار قوی مثل کنتاکتور به کار می رود. اینترلاک از آن دسته تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس بوده که، برای حفاظت از افراد و تجهیزات در برابر قطع و وصل ناگهانی کلید ها استفاده می شود.
کنتاکتور جزو کلید های برگشت پذیر بوده و این بدان معنبوده که، در صورتی که تغذیه بوبین قطع شود، کنتاکتور توسط نیروی فنر داخلی به وضعیت ابتدایی خود برمی شود. برای وصل ماندن و وصل شدن کنتاکتور، همیشه باید بوبین آن تغذیه شود.
از طرفی وصل ماندن کنتاکتور در ساعات طولانی موجب مصرف انرژی، استهلاک، ایجاد حرارت و کاهش عمر بوبین می شود. برای رفع این مشکل، ما از یکی از لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس به نام قفل مکانیکی و یا اینترلاک استفاده می کنیم. قفل مکانیکی کنتاکتور، دو ترمینال برای تغذیه و یک شستی مکانیکی دارد. تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
سیستم قطع با تأخیر کنتاکتور
آنچه در تاسیسات الکتریکی اجتناب ناپذیر است، افت ولتاژ های شدید و ناگهانی می باشد. این امر می تواند موجب از مدار خارج شدن تاسیسات حساس شود. در کنتاکتور دو نیرو مقابل یکدیگر قرار دارند؛ نیروی مغناطیسی بوبین که برای وصل نگه داشتن در مقابل فنر برای قطع کنتاکتور، فعالیت می کنند.
اگر به هر دلیلی ولتاژ بوبین صفر شده و یا از حد معینی هم کمتر شود، نیروی غلبه کننده، نیروی فنر بوده که بر نیروی مغناطیسی غلبه کرده و موجب قطع بلافاصله کنتاکتور می شود.
این امر در افت ولتاژهای ناگهانی یا قطعی های بسیار کوتاه در مدار فرمان رخ می دهد و موجب قطع و وصل مدار قدرت کنتاکتور می شود. قطع و وصل مدار قدرت، حتی برای لحظات کوتاهی می تواند صدمات جدی به تجهیزاتی مثل الکتروموتورها و… وارد کند.
برای جلوگیری از این قطعی های کوتاه مدت می توانید از تجهیزی در کنار کنتاکتور یا روی کنتاکتور استفاده کنید. این قطعه توانایی این را دارد که، انرژی مورد نیاز برای وصل ماندن بوبین را بین یک تا چهار ثانیه بتواند تأمین کند. با استفاده از این قطعه از تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس تا حد بسیار زیادی از قطعی های کوتاه مدت مدار قدرت، می توان جلوگیری نمود.
تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
شمارشگر تعداد عملکرد های کنتاکتور
این قطعه از لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس، در جلوگیری از نیاز به تعمیر شدن کنتاکتور بسیار مؤثر می باشد. از آنجا که تعمیرات از جمله مهم ترین اقدامات در زمینه تجهیزات الکتریکی و غیرالکتریکی به شمار می رود؛ می توانیم برای جلوگیری از خرابی ها و جلوگیری از توقف اضطراری، عملیات تعمیرات را به صورت از پیش برنامه ریزی شده انجام دهیم. تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
تعمیرات کنتاکتور به عواملی متفاوتی نظیر مدت کارکرد، تعداد قطع و وصل، بازدید های دوره ای و… وابسته می باشد. در صورتی که شما بخواهید تعمیراتتان را بر اساس تعداد قطع و وصل انجام دهید، می توانید برای شمارش تعداد عملکرد تجهیزاتی مشابه کنتاکتور از انواع کانتر و شمارشگر ها استفاده کنید. شمارشگر در دو دسته الکتریکی و مکانیکی ساخته شده و به قطعه مورد نظر وصل می شود.
به وسیله این قطعه از تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس، می توانید عمر مفید پلاتین ها و تعداد قطع وصل موتور هایی که به آن وصل شده را متوجه شوید. این قطعه از لوازم جانبی کنتاکتور زیمنس، در دو مدل با خروجی رله و بدون خروجی، ساخته می شود. تجهیزات جانبی کنتاکتور زیمنس
برای خرید کنتاکتور برند زیمنس ما در تلاشیم بهترین ها را به شما ارائه دهیم، در کنار شما هستیم تا کامل ترین خدمات فروش کنتاکتور ها را با بهترین قیمت و کیفیت ارائه کنیم. پارس اتوماسیون توانا، به عنوان بهترین نمایندگی زیمنس از شما دعوت می کند جهت اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید و کامل ترین راهنمایی ها را از کارشناسان دریافت کنید.
پیشنهاد می کنیم که در بحث خرید کنتاکتور زیمنس بخصوص به صورت اینترنتی حتماً به سراغ مراجع شناخته شده و معتبر بروید. برای خرید کنتاکتور همین حالا از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید.