نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور چیست؟ کنتاکتور زیمنس به عنوان یک کلید الکتریکی قابل کنترل به صورت گسترده در صنعت به کار می رود. این قطعه تنوع بالایی دارد و با داشتن عملکرد صحیح می تواند موجب کارکرد درست مدار فرمان شود. اگر محصول خریداری شده کیفیت کافی را نداشته باشد، مشکلاتی در نصب این قطعه و عملکرد آن ایجاد شده و عملکرد تجهیزات صنعتی شما به خطر خواهد افتاد.

حالا باید بدانیم در زمان خرید کنتاکتور باید چه نکاتی را در نظر بگیریم؟ به همین خاطر توجه به یکسری نکات در زمان خرید کنتاکتور از اهمیت زیادی برخوردار می باشد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

خرید کنتاکتور زیمنس از نمایندگی معتبر اتوماسیون پارس

نمایندگی کنتاکتور زیمنس با سال ها تجربه در زمینه فروش و عرضه محصولات برقی، به عنوان یکی از بهترین و معتبرترین نمایندگی های کنتاکتورهای زیمنس در منطقه شناخته شده است. ما با ارائه محصولات با کیفیت و قابل اعتماد، مشتریانمان را در انتخاب هایشان یاری می دهیم و با خدمات متمایز و حرفه ای خود به نیازهای شما پاسخ می دهیم.

در نمایندگی کنتاکتور زیمنس، مجموعه ای گسترده از کنتاکتورهای متنوع و با کیفیت را برای شما فراهم کرده ایم. هر چه نیاز شما در زمینه کنتاکتورها باشد، از کنتاکتورهای نوع ایمنی و مخاطب مستقیم گرفته تا کنتاکتورهای تماس معکوس و دسته بندی های دیگر، در اینجا می توانید آن را پیدا کنید.

  • کیفیت بالا: ما فقط محصولات با کیفیت و مطابق با استانداردهای بین المللی را به شما ارائه می دهیم تا از عملکرد بی نقص آنها لذت ببرید.
  • قیمت مناسب: در نمایندگی کنتاکتور زیمنس، ما به شما قیمت های رقابتی و مناسب را ارائه می دهیم تا بتوانید با خرید از ما صرفه جویی کنید.
  • تنوع محصولات: با داشتن مجموعه ای گسترده از کنتاکتورهای مختلف، ما به شما امکان می دهیم محصولی را که به نیازهای خاص شما می خورد، پیدا کنید.
  • خدمات پس از فروش: در نمایندگی کنتاکتور زیمنس، ما تعهد داریم که پس از خرید، به شما خدمات پس از فروش حرفه ای و کارآمد ارائه دهیم.

پس اگر به دنبال کنتاکتورهای با کیفیت و قابل اعتماد هستید، بهترین انتخاب می تواند نمایندگی کنتاکتور زیمنس باشد. با ما تماس بگیرید و به ما اجازه دهید تا نیازهای شما را برآورده کنیم.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

استفاده از کنتاکتور

نکات مهم در خرید و انتخاب کنتاکتور ها

کنتاکتور در طراحی مدارهای فرمان وجود دارد و بیشترین کاربرد آن به دستگاه هایی که به صورت مکرر و با قطع و وصل مدار خاموش/روشن می شوند، مربوط می شود. در صورتی که بخواهیم تعریف ساده دیگری برای کنتاکتور ارائه کنیم، می توانیم بگوییم که کنتاکتور در تجهیزات الکتریکی وظیفه قطع و وصل خطوط حامل بار را بر عهده دارد. نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتور یکی از با اهمیت ترین قطعات الکتریکی بوده که در صنایع مختلف کاربرد دارد. این قطعه عملکرد پیچیده ای ندارد. به زبان ساده می توان گفت کنتاکتور وظیفه قطع و وصل مدارهای الکتریکی توان بالا را بر عهده دارد. به همین خاطر این قطعه به عنوان یک کلید مغناطیسی و با داشتن ۳ کنتاکت اصلی پر قدرت امکان ارتباط تجهیزات برقی به شبکه را هم در میان تجهیزات آماده می کند. نکات مهم در خرید کنتاکتور

یک کنتاکتور مناسب باید تیغه هایی داشته باشد که بتوانند جریان راه اندازی، جریان دائمی و جریان های اتصال کوتاه لحظه ای پیش آمده را تحمل کنند. از طرفی باید قدرت قطع بالایی داشته باشد و بتواند قوس الکتریکی ناشی از قطع کنتاکت ها را تحمل نماید. البته نکات خرید انواع کنتاکتور به این موارد محدود نشده و برای انتخاب مناسب ترین محصول توجه به عواملی مثل جریان و قدرت، ولتاژ سیم پیچ، اندازه و تعداد کنتاکت های کمکی لازم و ضروری می باشد.در ادامه به مهم ترین نکاتی که در زمان خرید کنتاکتور باید به آن ها توجه کنید، پرداخته ایم.

خرید کنتاکتور نیازمند توجه به چند نکته است. این دستگاه برای قطع و وصل همه انواع بار مناسب نیست و هر مدل آن برای اتصال به بارهای خاصی طراحی شده می باشد. برای همین در انتخاب این دستگاه توجه به مصرف کننده های مورد نظر لازم و ضروریست. با اهمیت ترین مشخصاتی که در خرید کنتاکتور باید به آن ها توجه شود شامل مواردی مثل جریان، توان، ولتاژ و ضریب قدرت باری بوده که دستگاه مجاز است به آن وصل شود.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

هدفتان از خرید کنتاکتور چیست؟

حتما قبل از خرید این وسیله ویژگی های مهم آن را یادداشت کنید تا سردرگم نباشید. قبل از شروع خرید کنتاکتور، هدف خود را در ذهن داشته باشد و باید بدانید چه میزان ولتاژ و چه میزان جریانی برای کار شما مناسب است. باید بدانید حداکثر جریان نامی کنتاکتور ها با توجه به برند و نوع آن متفاوت بوده و در بعضی از مدل ها تا 8000 آمپر هم می رسد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

قیمت کنتاکتور چقدر است؟

پیشنهاد ما این بوده که دور خرید کنتاکتور های ارزان قیمت را خط بکشید چون احتمالا کیفیت پایینی دارند. این کنتاکتور ها یا خیلی زود خراب می شوند یا دستگاه های متصل به خود را خراب می کنند. پس در زمان خرید به این موضوع دقت کنید.

با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و متغیر بودن قیمت دلار نمی توان قیمت دقیقی را برای محصولات الکتریکی، با توجه به وارداتی بودن آن مشخص کرد.قیمت کنتاکتور ها بسیار متنوع است.طیف قیمت آن بسته به مدل آن (میزان آمپر، میزان جریان ) از 200 هزارتومان شروع شده و به 5 میلیون هم می رسد. دیگر انتخاب با شماست که به دنبال چه سطحی از کیفیت و کاربرد هستید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتورهای خازنی

به گارانتی کنتاکتور توجه کنید

امکان دارد زمان خرید متوجه شوید کالاهایی که دارای گارانتی است گران تر است اما این را بدانید که قطعا کالای با گارانتی برای شما مطمئن تر است. زمان تصمیم گیری برای خرید کنتاکتور باید به گارانتی آن حتما توجه کنید. پس متوجه شدید یکی از مهم ترین و اصلی ترین موارد زمان خرید کنتاکتور ارائه خدمات پس از فروش محصولات بوده که توسط بعضی شرکت های سازنده ارائه می شود. گارانتی داشتن یک محصول موجب اطمینان خریدار می شود.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

نوع کنتاکتور

در صورتی که می خواهید مدار گرمایش مقاومتی را تغییر دهید، باید آن را با توجه به دسته استفاده از AC-1 خریداری نمایید. برای مدارهای روشنایی، دسته AC-5 گزینه مناسبی می باشد. یا ازآنجایی که موتور الکتریکی در زمان راه اندازی جریان خاصی دارد، کنتاکتور باید این جریان بیش ازحد را در حین بسته شدن حمل کند. به همین خاطر بوده که باید کنتاکتور را با توجه به دسته استفاده از AC-3 خریداری نمایید.

در همین راستا ابتدا باید کاربرد کنتاکتور را بشناسید و با توجه به ویژگی های بار محصول مناسب را خریداری نمایید. ویژگی های باریکی دیگر از پارامترهای مهم انتخاب می باشد. دسته بندی استفاده از کنتاکتور ها در استاندارد IEC 60947-4-1 تعریف شده می باشد. نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

تعداد قطب ها

کنتاکتور های برق دارای نسخه های 3 قطبی یا 4 قطبی می باشند. شما باید کنتاکتور مناسبی را با توجه به تعداد فازهای بار خریداری نمایید. مثلا، در صورتی که می خواهید نول را جدا کنید، باید نسخه 4 قطبی را خریداری نمایید. در صورتی که می خواهید موتور 3 فاز را کنترل کنید، باید از کنتاکتور 3 قطبی استفاده کنید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

تعداد کنتاکت های کمکی

کنتاکت های کمکی داخلی به طور همزمان با کنتاکت اصلی کار می کنند. کنتاکت های کمکی اطلاعات مربوط به وضعیت باز یا بسته بودن کنتاکتور را ارائه می دهند. کنتاکت های کمکی می توانند به صورت داخلی در دسترس باشند.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

جریان و قدرت

یک کنتاکتور مناسب باید با توجه به جریان یا توان بار مشخص شود. در صورتی که کنتاکتور کوچکی را خریداری نمایید، کنتاکت ها فرسوده می شوند و می چسبند. این موجب ایجاد مشکل خواهد شد. نکات مهم در خرید کنتاکتور

ولتاژ سیم پیچ

شما باید سیم پیچ را با ولتاژ کنترل مناسب تأمین کنید. چون وقتی سیم پیچ برق می گیرد، میدان مغناطیسی موقعیت کنتاکت های اصلی را تغییر می دهد. در صورتی که ولتاژ بیش ازحد به سیم پیچ وارد شود، می سوزد. در صورتی که ولتاژ کمتری به سیم پیچ اعمال شود، کنتاکت های برق یک کشش و رها کردن ارتعاشی مداوم در مدت زمان بسیار کوتاهی ایجاد می کنند.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

انواع و موقعیت های نصب

کنتاکتور های برق ولتاژ پایین معمولاً برای نصب Din Rail مناسب می باشند. در مدل هایی که دارای پایه صفحه می باشند، پیچ ها باید با توجه به مقادیر گشتاور مشخص شده روی محصول در زمان مونتاژ سفت شوند. در غیر این صورت امکان دارد محصولات از گارانتی خارج شوند. علاوه بر این، کاتالوگ کنتاکتور ها حاوی اطلاعاتی در مورد زوایای نصب در پانل می باشند.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

اندازه

شما باید برای خرید کنتاکتور به اندازه این محصول هم توجه کنید. با کاهش اندازه محصول، ابعاد تابلو برق کاهش می یابد. علاوه بر این، طول مواد مصرفی مانند کابل ها و کانال های کابل هم کاهش می یابد. ابعاد محصولات برقی روزبه روز کوچک می شوند. هرچه اندازه کوچکتر باشد برای کاربر بهتر می باشد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

استانداردها

استانداردها و گواهینامه از دیگر عوامل مهمی می باشند که برای خرید کنتاکتور باید به آن توجه کنید. به ویژه، یک کنتاکتور مطابق با استاندارد UL امکان دارد ویژگی های فنی متفاوتی داشته باشد. یک محصول همچنین می تواند با استانداردهای IEC و UL مطابقت داشته باشد. این موارد را باید از کاتالوگ ها بررسی کنید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

نوع اتصال

کنتاکتور ها را می توان به صورت ترمینال های پیچی و فنری تولید کرد. در زمان ورود کابل، مدل های پیچ دار را می توان با پیچ گوشتی سفت کرد و مدل های فنری را بدون سفت کردن می توان سوار کرد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

اتلاف گرما در قطب ها

این مقدار حرارتی بوده که از یکی از کنتاکت های اصلی در عملیات اسمی ساطع می شود. این مقدار باید در محاسبه سرمایش و تهویه تابلو برق در نظر گرفته شود.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

لوازم جانبی

یک کنتاکتور لوازم الکتریکی و مکانیکی زیادی دارد. بسته به نیاز، لوازم جانبی مانند اینترلاک مکانیکی، رله زمانی، وریستور، محافظ ترمینال، اکسپندر ترمینال، شینه های اتصال و… موجود می باشد. لوازم جانبی باید با نوع کنتاکتور سازگار باشد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

عمر الکتریکی و مکانیکی

عمر الکتریکی تعداد سیکل های سوئیچینگی بوده که کنتاکتور می تواند در حالت بارگذاری انجام دهد. جریان عملیاتی بر اساس ولتاژ کاری و دسته مصرف متفاوت می باشد. تعداد چرخه های سوئیچینگ یک کنتاکتور بدون انرژی را عمر مکانیکی می گویند.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

حداکثر دمای عملیاتی و ذخیره سازی

حداکثر دمای کنتاکتور تحت انرژی و حداکثر دما در زمان ذخیره سازی با یکدیگر متفاوت می باشد. این مقادیر باید در نظر گرفته شوند و از آن ها تجاوز نشود.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

زمان پاسخ

مدت زمانی بوده که پس از روشن شدن سیم پیچ تا بسته شدن کامل کنتاکت ها می گذرد را زمان پاسخ می گویند. در کنتاکتور های باکیفیت این زمان کوتاه بوده و باید در راستا بررسی راهنمای خرید این دسته از محصولات، به این پارامتر هم توجه کنید. نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

مقاومت در برابر ضربه و مقاومت در برابر لرزش

مقاومت در برابر ضربه پارامتر دیگری بوده که برای خرید کنتاکتور باید به آن توجه داشته باشید تا بتوانید یک محصول حرفه ای و باکیفیت را خریداری کنید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

مقادیر مصرف کویل

کویل ها محصولاتی می باشند که باید برای خرید کنتاکتور به مقادیر مصرفی آن توجه داشته باشید. در صورتی که مصرف این دسته از تجهیزات به اندازه کافی نباشد، می توانید بدون استفاده از رابط های اضافی، کنتاکتور را مستقیماً از PLC سوئیچ کنید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کد کنتاکتور زیمنس

شرکت زیمنس به عنوان یکی از تولید کنندگان بنام کنتاکتور، برای هر محصول خود، شناسه فنی منحصر بفردی ارائه کرده می باشد. در واقع این شناسه یا کد فنی شامل اطلاعاتی مثل: توان، سایز، نوع، ولتاژ بوبین، نوع اتصال و تعداد کنتاکت های کمکی آن است.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

مشخص نوع عملکرد و کد IEC

IEC برای توصیف نوع بار الکتریکی و چرخه کار بار (ها) از کدهای خاصی استفاده می کند. آشنایی با این کدها مهم است چون تا حدودی مشخص می کنند که از کدام کنتاکتور استفاده کنید. برای مثال، فرض کنید دو برنامه دارید که هر دو دقیقاً از یک موتور استفاده می کنند.

موتوری که دائما روشن/خاموش می شود به جریان بار بیشتر و در نتیجه به کنتاکتور بزرگتری نیاز دارد. جدول زیر دسته بندی کنتاکتور ها با کد IEC را نشان می دهد که در زمان خرید کنتاکتور باید مورد توجه قرار بگیرد. انتخاب کد کاربری مناسب، عمر مفید کنتاکتور را افزایش می دهد.

از سوی دیگر کنتاکتور با کد IEC نامناسب امکان دارد برای مدتی کار کند، اما طول عمر آن به شدت کاهش می یابد. در یکی از برنامه ها موتور پس از روشن شدن، برای مدت طولانی به کار ادامه می دهد در حالی که موتور دیگر به طور مداوم روشن/خاموش می شود. در چنین حالتی شما باید از دو کنتاکتور با کدهای IEC متفاوت برای کنترل موتورها استفاده کنید.

 

بار قابل کنترل توسط کنتاکتورکد IEC
بارهای غیر القایی یا القایی ضعیف، مانند هیتر برقیAC-1
خاموش کردن موتورهای Slip-ringAC-2
راه اندازی و خاموش کردن موتورهای قفس سنجابی در طول زمان کارAC-3
راه اندازی، وصل و اینچ موتورهای قفس سنجابیAC-4
سوئیچینگ لامپ های خلاAC-5a
سوئیچینگ لامپ های رشته ایAC-5b
سوئیچینگ ترانسفورماتورهاAC-6a
سوئیچینگ بانک های خازنیAC-6b
بارهای القایی کم در لوازم خانگی مانند هم زن و مخلوط کنAC-7a
بارهای موتوری لوازم خانگی مانند فن و جاروبرقی مرکزیAC-7b
کنترل موتور کمپرسور مبرد هرمتیک با تنظیم دستی اضافه بارAC-8a
کنترل موتور کمپرسور مبرد هرمتیک با تنظیم اتوماتیم اضافه بارAC-8b
کنترل بارهای مقاومتی و بارهای حالت جامد با ایزولاسیون اپتوکوپلرAC-12
کنترل بارهای حالت جامد با ایزولاسیون ترانسفورماتوریAC-13
کنترل بارهای الکترومغناطیسی کوچکAC-14
کنترل بارهای الکترومغناطیسی ACAC-15
اتصال و قطع در شرایط بی باریAC-20
سوئیچینگ بارهای مقاومتی؛ از جمله اضافه بارهای متوسطAC-21
سوئیچینگ بارهای ترکیبی مقاومتی – القایی، از جمله اضافه بارهای متوسطAC-22
سوئیچینگ موتور یا سایر بارهای القایی بزرگAC-23
حفاظت از مدارها، بدون در نظر گرفتن تحمل جریان کوتاه مدتA
حفاظت از مدارها، با در نظر گرفتن تحمل جریان کوتاه مدتB
بارهای غیر القایی یا کمی القایی، کوره های مقاومتی، بخاری هاDC-1
راه اندازی، اتصال، اینچینگ و ترمز دینامیکی موتورهای شنتDC-3
راه اندازی، اتصال، اینچینگ و ترمز دینامیکی موتورهای سریDC-5
سوئیچینگ لامپ های رشته ایDC-6
کنترل بارهای مقاومتی و بارهای حالت جامد با ایزولاسیون اپتوکوپلرDC-12
کنترل آهنرباهای الکتریکی DCDC-13
کنترل بارهای الکترومغناطیسی D.C دارای مقاومت های اقتصادی در مدارDC-14
قطع و وصل در شرایط بی باریDC-20
سوئیچینگ بارهای مقاومتی؛ از جمله اضافه بارهای متوسطDC-21
سوئیچینگ بارهای ترکیبی مقاومتی – القایی، از جمله اضافه بارهای متوسط (موتور شنت)DC-22
سوئیچینگ موتور یا سایر بارهای القایی بزرگ (موتور سری)DC-23

نکات مهم در خرید کنتاکتور

انتخاب کنتاکتور برای کنترل تجهیزات روشنایی

انواع مختلفی از تجهیزات روشنایی وجود دارد که هر کدام جریان و زمان راه اندازی متفاوتی دارند. این نوع بارها به استفاده از کنتاکتور های کلاس AC-5a یا AC-5b کنترل می شوند. در صورتی که زمان راه اندازی تجهیزات روشنایی بسیار کوتاه است، در انتخاب کنتاکتور باید جریان نامی را 1.1 برابر جریان کار تجهیزات روشنایی در نظر بگیرید.

در صورتی که زمان راه اندازی تجهیزات روشنایی کمی بیشتر و ضریب توان آن کم باشد، جریان عبوری از کنتاکتور، بزرگتر از جریان کاری تجهیزات خواهد بود. جدول زیر انواع تجهیزات روشنایی و ضریب جریان نامی کنتاکتور مورد نیاز برای هریک را نشان می دهد.

نام تجهیزات روشناییStarting power supplyCos ØStarting timeمحاسبه جریان کنتاکتور
لامپ رشته ای15Ie1Ith≥1.1Ie
لامپ هیبریدی1.3Ie̴ 13Ith≥1.1*1.3Ie
لامپ فلورسنت̴2.1Ie0.4 ̴ 0.6Ith≥1.1Ie
لامپ جیوه فشار بالا̴1.4Ie0.4 ̴ 0.63 ̴ 5Ith≥1.1*1.4Ie
لامپ ید فشار بالا1.4Ie0.4 ̴ 0.55 ̴ 10Ith≥1.1*1.4Ie

 

برای کنترل تجهیزات روشنایی با در نظر گرفتن جریان کنتاکتور طبق جدول بالا، می توانید از کنتاکتور های زیمنس استفاده کنید. همین الان می توانید با مراجعه به نمایندگی پارس اتوماسیون توانا اقدام به خرید کنتاکتور مورد نیاز خود کنید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتور قدرت

انتخاب کنتاکتور برای کنترل ترانسفورماتور جوشکاری

ترانسفورماتور جوشکاری به علت اتصال کوتاه الکترود در سمت ثانویه جریان ناگهانی زیادی دارد. با توجه به تامین جریان ثانویه توسط سیم پیچ اولیه، در سمت اولیه هم شاهد عبور جریان بزرگی خواهیم بود. پس، در انتخاب کنتاکتور باید توان نامی ترانسفورماتور، جریان کاری نامی، جریان اتصال کوتاه و فرکانس جوش در سمت اولیه ترانس در زمان اتصال کوتاه شدن الکترود در نظر گرفته شود. کد IEC مناسب برای این نوع بار AC-6a می باشد. با توجه به اطلاعات جدول زیر می توانید کنتاکتور مورد نظرتان را خریداری نمایید.

جریان اتصال کوتاه سیم پیچ اولیه ترانستوان ترانسفورماتور Se (KVA)جریان کاری ترانسفورماتور Ie(A)کنتاکتور مناسب
380V220V380V220V
300300201130
450450302053
600600402566
105010507040105
180018009050130

نکات مهم در خرید کنتاکتور

انتخاب کنتاکتور AC برای کنترل هیتر الکتریکی

این گروه تجهیزات شامل کوره مقاومتی، بخاری تنظیم دما و غیره می شود. دامنه نوسانات جریان در این نوع بارها بسیار کم می باشد. با توجه به کدهای استاندارد IEC، برای این گروه از بارها دسته AC-1 مناسب می باشد. کنترل این نوع بار توسط کنتاکتور ساده بوده و بصورت عملیات تکرار شدنی نیست. پس، زمان انتخاب یک کنتاکتور مناسب، تنها نکته ای که باید در نظر بگیرید، جریان مورد نیاز می باشد. جریان نامی کنتاکتور در این حالت باید 1.2 برابر جریان نامی هیتر در نظر گرفته شود.

مثال 1: فرض کنید قصد خرید کنتاکتور برای کنترل یک کوره مقاومتی سه فاز نوع Y با ولتاژ 380 ولت و توان 15 کیلووات داریم. نکات مهم در خرید کنتاکتور

ابتدا لازم است جریان کار نامی هر فاز را محاسبه کنیم که از رابطه زیر محاسبه می شود:

در این رابطه:

  • Ia : جریان هر خط
  • Pn: توان کل
  • U: ولتاژ بین دو خط است (در اینجا 380 ولت)

با قرار دادن داده های مساله در رابطه بالا به جریان 22.7 برای هر فاز می رسیم. طبق نکته گفته شده لازم است این عدد را در 1.2 ضرب کنیم. این ضریب با توجه به نوع بار انتخاب شده می باشد. در نهایت به عدد 27.2 آمپر می رسیم. نکات مهم در خرید کنتاکتور

برای خرید کنتاکتور مورد نیاز جهت کنترل هیتر مورد نظر، کنتاکتوری با جریان بیش از 27.2 آمپر در کلاس AC-1 خریداری نمایید. برای مثال در این بازه زیمنس جریان 22 و 35 آمپر را دارد که با توجه به جریان مورد نیاز ما از مورد 35 آمپری استفاده میکنیم. کد آن در کاتالوگ زیمنس 3RT2325-1AP00 بیان شده می باشد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

خرید کنتاکتور برای موتور آسنکرون

برای موتورهای آسنکرون و موتور القایی روتور زخمی از کنتاکتور های کلاس AC-2، AC-3 و AC-4 استفاده می شود. برای مدل های مختلف موتور با توجه به کاربردشان کنتاکتور های متفاوتی انتخاب می شوند. نکات مهم در خرید کنتاکتور

جریان راه اندازی موتور آسنکرون حدود 6 برابر جریان نامی موتور و جریان قطع کنتاکتور برابر با جریان نامی موتور یعنی Ie می باشد. برای این موتورها از کنتاکتور های کلاس AC-3 استفاده می شود. پمپ های آب، ماشین کشنده سیم، دستگاه حفاری، دستگاه چاپ و دستگاه برش گرم در کارخانه فولاد مثال هایی از کاربرد این موتورهاست. در اینجا، کنتاکتور AC مستقیماً قابل انتخاب می باشد.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتور مناسب برای موتورهای روتور القایی

برای این بارها، جریان اتصال و جریان قطع کنتاکتور 2.5 برابر جریان نامی می باشند. برای کنترل این موتورها خرید کنتاکتور در کلاس AC-2 پیشنهاد می شود. به طور کلی کنتاکتور های AC از نوع چرخشی برای کنترل این موتورها مناسب ترند. چون استقامت الکتریکی آن ها بیشتر و تعمیر اساسی آن ها آسان می باشد. برای خرید کنتاکتور مناسب، جریان نامی موتور را در نظر بگیرید. نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

خرید کنتاکتور برای موتورهای آسنکرون

وقتی یک موتور آسنکرون در حال اینچ یا ترمز کردن در اتصال معکوس است، جریان اتصال آن 6 برابر Ie می باشد. برای کنترل این موتورها از کنتاکتور های کلاس AC-4 استفاده می شود. جریان کاری نامی کنتاکتور های کلاس AC-4 تحت ولتاژ نامی 380 ولت داده می شود. بر این اساس توان موتور قابل کنترل قابل محاسبه می باشد.

مثلا، فرض کنید تحت شرایط ولتاژ نامی 380، جریان نامی یک موتور برابر با 3.3A می باشد. می دانیم که توان خروجی نامی موتور از رابطه زیر محاسبه می شود:

با در نظر گرفتن سایر مقادیر به صورت زیر و جایگزاری در رابطه بالا، توان موتور به دست می آید:

برای موتور فوق لازم است کنتاکتوری با توان حدود 1.66 کیلووات از کلاس AC-4 خریداری نمایید. نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتور را صرفا بر اساس قیمت آن نخرید

بله، کنتاکتور های ارزان قیمت می توانند مقدار زیادی از پول نقدی که به دست آورده اید را در کیف پولتان باقی بگذارند، اما امکان دارد در معرض خرابی قرار بگیرند.در صورتی که تصمیم بگیرید کنتاکتور ارزان بخرید، امکان دارد در دراز مدت هزینه های بیشتری برای شما به همراه داشته باشد.پس سعی کنید معیار خرید کنتاکتور را بر اساس قیمت آن نگذارید تا پشیمان نشوید. نکات مهم در خرید کنتاکتور

نکات مهم در خرید کنتاکتور

کنتاکتور گران لزوما به معنای بهتر بودن آن نیست؟

ما در بالا به شما گفتیم کنتاکتور را صرفا بر اساس قیمت آن نخرید یعنی تصور نکنید که پرداخت بیشتر برای کنتاکتور به این معنی بوده که کنتاکتور بهتری دریافت می کنید.کنتاکتور گران تر لزوما به معنای بهتر بودن آن نیست. شما معمولا فقط به علت نام برند آن امکان دارد پول بیشتری بپردازید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

احتیاط در انتخاب کنتاکتور AC

علاوه بر نکات و روش های بیان شده در بالا برای انتخاب و خرید کنتاکتور، در نظر گرفتن بعضی احتیاط ها در انتخاب کنتاکتور سبب می شود گزینه بهتری را خریداری نمایید.

نکات مهم در خرید کنتاکتور

در حالت کلی وقتی شما قصد انتخاب کنتاکتور مناسب را دارید باید قبل از انتخاب خود به یک دسته از موارد مهم در این زمینه توجه کنید. برای مثال شناخت مزایای کنتاکتور ها در مقایسه با کلید ها و یا ویژگی های اجزای موجود در ساختار آن ها می تواند به شما در انتخاب این وسیله کمک بسیاری کند. در ضمن استفاده از افراد متخصص برق هم یکی از راه حل های بسیار مفید است.

متخصصین ما در پارس اتوماسیون توانا در خدمت شما عزیزان می باشند تا انتخاب و خرید درستی برای خرید کنتاکتور داشته باشید.

اتوماسیون صنعتی زیمنس, پارس اتوماسیون, پارس اتوماسیون توانا, کنتاکتور Siemens, کنتاکتور زیمنس, نمایندگی زیمنس

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up