تفاوت برندهای plc چیست؟ معرفی انواع پی ال سی زیمنس

تفاوت برندهای plc چیست؟ معرفی انواع پی ال سی زیمنس

در این مقاله قصد داریم به تفاوت برندهای plc و انواع پی ال سی زیمنس بپردازیم، پارس اتوماسیون توانا نمایندگی زیمنس در ایران است و با فروش محصولات کنتاکتور و پی ال سی با بهترین قیمت های موجود در بازار سعی در جلب رضایت شما عزیزان دارد، برای خرید و اطلاع از جزئیات بیشتر از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید.

همه چیز درباره تفاوت برندهای plc و معرفی انواع پی ال سی زیمنس

پیشرفت تکنولوژی در نیمه رساناها و ساخت می کروچیپ های با حافظه بالا موجب فراهم آوردن کنترل کننده های منطقی الکترونیکی برنامه پذیر می گردد. در این کنترل کننده ها برای این که منطق کنترل را تغییر دهیم نیازی نیست تا سیم کشی را تغییر داده و تنها با تغییر دادن برنامه کنترل می توان این کار را انجام داد. Plc کنترل کننده منطقی برنامه پذیر بوده که در اتوماسیون صنعتی به کار برده می شود.

استفاده از plc در صنایع مختلف کاربرد فراوانی داشته و در اتوماسیون خط تولید کارخانه های مختلف و ایجاد فرآیند پیچیده اتوماتیک در دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

استفاده از پی ال سی موجب شده تا سیم کشی های بسیاری در مدارهای کنترلی رله ای حذف شده و کار کردن با دستگاه راحت تر گردد. با توجه به اهمیتی که پی ال سی در صنعت دارد شرکت های مختلفی در دنیا وجود دارند که به تولید انواع پی ال سی می پردازند و برندهای مختلفی از پی ال سی در بازار جهانی وجود دارد و صنایع مختلف امکان دارد با توجه به نوع کاری که انجام می دهند از برندهای مختلف پی ال سی استفاده نمایند. اما این که تفاوت برندهای plc چیست موضوعی بوده که در این مقاله به آن پرداخته شده.

انواع پی ال سی زیمنس

امروزه کمتر کسی پیدا می شود که حداقل یک بار نام غول صنعت و تولید اروپا یعنی شرکت زیمنس آلمان را نشنیده باشد؛ و یا نماد siemens را در نقش حامی در ورزش و هنر و یا حتی شرکت های هوایی ندیده باشد؛امروزه زیمنس با مهندسی دقیق و تولید انبوه و گستردگی در بیش از 200 کشور جهان به عنوان پرچم دار در صنعت دنیا نامی آشناست و در حال حاضر مقر اصلی آن در شهر «مونیخ» است.

زیمنس در حال حاضر در حوزه های صنعت، انرژی، سلامت و زیرساخت و صنایع شهریفعالیت می کند. این شرکت آلمانی در حوزه ی سلامت و ساخت و فروش تجهیزات پزشکی یکی از فرمانروایان بازار است. 12 درصد از درآمد زیمنس از این بخش تأمین می شود و دومین واحد پرسود آن ها پس از خودکارسازی صنعتی است.

معرفی پی ال سی و انواع آن

در صورتی که بخواهیم یک معرفی کلی از پی ال سی داشته باشیم باید بگوییم که پی ال سی وسیله ای بوده که توانایی برنامه پذیری را به صورت داخلی داشته و کاملا منطق پذیر بوده و بر طبق برنامه داده شده به آن عمل می نماید. با دادن برنامه ای نرم افزاری به plc می توان دستوراتی که مد نظر است را در پی ال سی برنامه ریزی کرده و از طریق حسگرهایی که در دستگاه های صنعتی وجود دارند به پردازنده داده شود و خروجی مورد نظر دریافت گردد. انواع پی ال سی زیمنس

پیش از آن که به معرفی برندهای مختلف پی ال سی بپردازیم باید در ابتدا با انواع مختلفی که برای پی ال سی وجود دارد و توسط برندهای مختلف تولید گردد آشنا شویم. Plc ها را در انواع مختلفی طبقه بندی می کنند و در 4 مدل مختلف وجود دارند که این مدل ها توسط شرکت های سازنده مختلفی که وجود دارد با کیفیت ها و ویژگی های متفاوت تولید می گردد. این مدل ها عبارت هستند از mini plc، Compact plc، Modular plc و Rack plc. در ادامه با ویژگی ها و خصوصیات هر یک از این مدل ها آشنا خواهیم شد.

انواع پی ال سی زیمنس

معرفی مینی پی ال سی

این نوع از پی ال سی بسیار کوچک تر از پی ال سی معمولی بوده و در واقع مینیاتوری است. استفاده از این نوع پی ال سی در صنایع کوچک کاربرد دارد و یک plc کوچک بوده که در خطوط مونتاژ کارخانه های نه چندان بزرگ و تامین روشنایی ساختمان های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. ورودی و خروجی مینی پی ال سی ها با محدودیت روبرو بوده و حداکثر تعداد ورودی و خروجی در آن ها 40 عدد بوده که این میزان نسبت به پی ال سی های معمولی کمتر است. انواع پی ال سی زیمنس

کار کردن با این دستگاه ها به علت پیچیدگی کمتری که دارند بسیار راحت تر بوده و پی ال سی SR که به کنترل تلفن هوشمند از راه دور می پردازد نمونه ای از مینی پی ال سی است. این نوع از پی ال سی توسط شرکت های مختلف تولید شده و به بازار عرضه می گردد.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی ماژولار modular

در این نوع از پی ال سی اجزایی مثل CPUها، ماژول های I/O، ماژول های power به کار رفته بوده که این اجزا به یک رک متصل هستند. بخش های اصلی به کار رفته در این نوع از پی ال سی از هم جدا شده و تغذیه، ورودی و خروجی ها و cpu قابلیت قرارگیری در کنار یکدیگر را دارند. پی ال سی ماژولار از کارت های سخت افزاری مختلفی پشتیبانی کرده و امکان افزودن تعدادی ورودی و خروجی به آن وجود دارد. این نوع از پی ال سی ها دارای حداکثر تعداد 2000 ورودی و خروجی در ساختار خود بوده و توسط شرکت های مختلف تولید می گردند.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی کامپکت Compact

اجزا مختلفی که در این نوع از پی ال سی وجود دارند در یک جعبه قرار گرفته اند و به همین علت به آن پی ال سی کامپکت گفته می شود. تعداد ورودی ها و خروجی هایی که در این نوع از پی ال سی وجود دارد بیشتر از مینی پی ال سی بوده و در حدود 300 است. انواع پی ال سی زیمنس

با توجه به بیشتر بودن تعداد ورودی و خروجی ها از این نوع پی ال سی در صنایعی که کمی بزرگتر هستند استفاده می گردد. از پی ال سی کامپکت در پروژه های هوشمندسازی ساختمان ها و صنایع مختلف به کار می رود. این دستگاه دارای مدل های متنوعی بوده که توسط شرکت های سازنده مختلف تولید می گردد.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی رک

در این نوع از پی ال سی قطعات به کار رفته به صورت عمودی نصب شده اند و ورودی و خروجی های مختلف به ماژول مرکزی دستگاه متصل هستند. می توان ماژول های بیشتری را به این نوع از پی ال سی در صورت نیاز اضافه کرد. بعضی از مدل های این نوع از پی ال سی ها قابلیت تعداد 5000 ورودی و خروجی را دارند. پی ال سی رک را در صنایع بزرگی مثل پتروشیمی ها و پالایشگاه ها مورد استفاده قرار می دهند. انواع پی ال سی زیمنس

انواع پی ال سی زیمنس

انواع برندهای plc و تفاوت های آنها

کشورهای مختلفی در دنیا به تولید انواع پی ال سی می پردازند و محصولات خود را به سایر نقاط دنیا صادر می کنند. از جمله برندهای مطرحی که برای پی ال سی در دنیا وجود دارد می توان به پی ال سی delta، پی ال سی siemens، پی ال سی Schneider electric، پی ال سی Ls، پی ال سی ABB، پی ال سی Omron، پی ال سی Allen Bradley، پی ال سی FATEK و پی ال سی میتسوبیشی اشاره کرد. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی های سری زیمنس مورد استقبال صنایع مختلف در تمام کشور ها از جمله ایران شده می باشد. در این مقاله ضمن معرفی پی ال سی های سری زیمنس، به ویژگی ها، کاربرد و زبان برنامه نویسی مورد استفاده پرداخته می شود. انواع پی ال سی زیمنس

هر یک از این پی ال سی ها دارای کیفیت مناسبی بوده و از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار هستند. در ادامه به معرفی تعدادی از این برندها و ویژگی محصولات آن ها پرداخته شده می باشد. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی Siemens کمپانی زیمنس در کشور آلمان واقع شده و از برندهای شناخته شده در زمینه پی ال سی است. این برند در ایران هم از محبوبیت بسیاری برخوردار است. عملکرد هماهنگ، مقیاس پذیری وسیع و کاربری آسان از ویژگی های این پی ال سی بوده که باعث جلب رضایت مشتریان این محصول در سراسر جهان شده می باشد.

انواع پی ال سی زیمنس


نمایندگی زیمنس تهران

پارس اتوماسیون توانا، نمایندگی زیمنس در ایران است که با ارائه محصولات اصل و با کیفیت در تلاش است رضایت شما عزیزان را از محصولات و تجهیزات اتوماسیون صنعتی به دست آورد. برای خرید و اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت و همینطور مشاوره خرید بهترین محصول از برند زیمنس با ما از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در وب سایت تماس بگیرید. در کنار شما هستیم تا با ارائه پی ال سی زیمنس – PLC زیمنس بهترین خدمات فروش را به سراسر ایران شما را همراهی کنیم.


 

انواع پی ال سی سری زیمنس کدام اند؟

PLC های شرکت زیمنس به صورت Simatic طراحی و تولید شده و به دو دسته کلی Compact وModular تقسیم می شوند. در پی ال سی های Compact، منبع تغذیه و ماژول های ورودی و خروجی به یکدیگر متصل بوده و به صورت یک واحد کامل کار می کنند. انواع پی ال سی زیمنس

در مقابل پی ال سی های ماژولار می باشند که می توان به انتخاب ماژول های مورد نیاز در یک کاربرد خاص پرداخت و آن ها را کنار هم قرار داد. پی ال سی های compact به خاطر یکپارچگی تجهیزات غیر قابل توسعه است.

به صورت کلی پی ال سی های سری زیمنس به 7 خانواده زیر تقسیم می شوند:

  • پی ال سی زیمنس سری Simatic S3
  • پی ال سی زیمنس سری Simatic S7
  • پی ال سی زیمنس سری LOGO Logic Module
  • پی ال سی زیمنس سری Simatic 505
  • پی ال سی زیمنس سری Simatic G
  • پی ال سی زیمنس سری Simatic C7
  • پی ال سی زیمنس سری Simatic S5

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی زیمنس سری Simatic G

اولین سری پی ال سی از سری زیمنس کدام بود؟ اولین سری پی ال سی های زیمنس با نام Simatic G در سال 1958 میلادی آغاز شد. در واقع کلمه Simatic از ترکیب دو کلمه Automation به معنی اتوماسیون و Siemens نام شرکت تولید کننده به وجود آمده می باشد. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی زیمنس سری G به خاطر ابتدایی و ساده بودن و امکانات محدود به مرور زمان منسوخ شده و با پیشرفت تکنولوژی جای خود را به سری های جدید پی ال سی زیمنس داده و تولید آن ها متوقف شد.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی زیمنس سری Simatic S5

پی ال سی های سری Simatic S5 از انواع پی ال سی های تولید شده در شرکت آلمانی زیمنس بوده که به خاطر عملکرد گسترده در کنترل فرآیند ها در دو نوع compact و modular تولید شده اند. پی ال سی های نوع compact به خاطر محدودیت بیشتر در سیستم های کنترلی با ابعاد کوچک مورد استفاده قرار گرفته و شامل مدل های S5-90U و S5-95U است.

در مقابل سری modular در مدل های S5-100U و S5-115U برای استفاده در سیستم های کنترلی ابعاد متوسط تولید شده اند. هم چنین سری های S5-135U و 5-155U نسبت به مدل های معرفی شده پیشرفته تر بوده و در حوزه های گسترده کاربرد دارند. انواع پی ال سی زیمنس

برای برنامه نویسی پی ال سی های زیمنس سری Simatic S5 از نرم افزار Step5 به کار می رود. به خاطر قدیمی بودن این سری پی ال سی ها و نواقص طراحی از چرخه تولید شرکت زیمنس خارج شده اند.

پی ال سی های سری Simatic S7 نسبت به سری های قبلی پیشرفته تر بوده و به خاطر داشتن ویژگی های منحصر به فرد موجب تحول در دنیای صنعت شده اند. این سری پی ال سی ها به صورت compact عرضه شده و مورد استقبال صنایع پتروشیمی، مس و پالایشگاه ها قرار گرفته می باشد. پی ال سی زیمنس سری S7 در 5 مدل متنوع زیر در بازار وجود دارد. انواع پی ال سی زیمنس

  1. پی ال سی S7-200
  2. پی ال سی S7-300
  3. پی ال سی S7-400
  4. پی ال سی S7-1200
  5. پی ال سی S7-1500

انواع پی ال سی زیمنس

PLC زیمنس سری Simatic S3

شرکت زیمنس در سال 1973 میلادی با معرفی سری Simatic S3 موجب آسان تر شدن کار صنایع مختلف شد. این سری پی ال سی زیمنس نسبت به نمونه قبلی یعنی سری G پیشرفته تر بوده و تا سال 1979 پاسخگوی نیاز صنایع مختلف بود. در سال 1979 میلادی شرکت آلمانی زیمنس اقدام به تولید مدل های پی ال سی پیشرفته تر به نام Simatic S5 کرد.

انواع پی ال سی زیمنس

PLC سری S7-200

پی ال سی S7-200 از نمونه های قدیمی سری S7 بوده که برای سیستم های سیماتیک کنترلی با مقاصد نسبتا ساده مورد استفاده قرار می گیرد. این سری پی ال سی ها به صورت compact ارائه شده و دارای پورت های ورودی و خروجی On-Board است.

برنامه نویسی پی ال سی های S7-200 به وسیله نرم افزار های Step7-Micro یا Step7-Win انجام پذیر می باشد. نصب و برنامه نویسی آن ها از پیچیدگی خاصی برخوردار نبوده و به خاطر تکنولوژی قدیمی هم اکنون مورد استفاده قرار نمی گیرند.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی S7-300C

یکی از انواع پی ال سی های خانواده S7-300 بوده که برای کاربرد های معمولی مورد استفاده قرار گرفته و نسبت به S7-300 مقرون به صرفه تر است. می توان به پی ال سی S7-300C ماژول های دیگر اضافه کرد و پورت های ورودی و خروجی به صورت compact ارائه شده می باشد.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی S7-300

از سری پی ال سی های پر کاربرد S7 بوده که ماژولار بوده و دارای تنوع زیاد در ماژول ها است. به خاطر کارکرد متوسط آن ها به راحتی قابل توسعه بوده و به وسیله نرم افزار STEP7 قابل برنامه نویسی می باشد. یکی از نمونه های این دسته از پی ال سی ها، S7-300C بوده که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

انواع پی ال سی زیمنس

PLC سری S7-400

پی ال سی های خانواده S7-400 نسبت به نمونه های دیگر S7 پیشرفته تر بوده و به خاطر حافظه بیشتر، سرعت پردازش بالا تر و امکانات گسترده تر در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نمونه پی ال سی را می توان با نرم افزار STEP7 برنامه نویسی کرد و حجم زیادی از سیگنال ها را منتقل کرد. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی S7-400 به راحتی گسترش یافته و کاملا ماژولار می باشد. از انواع پی ال سی S7-400 می توان به موارد زیر اشاره کرد: انواع پی ال سی زیمنس

  • پی ال سی S7-400H
  • پی ال سی S7-400FH

پی ال سی S7-400H

پی ال سی های S7-400H یکی از نمونه های پر کاربرد خانواده S7-400 بوده که به خاطر قابلیت دسترسی بالا در مواردی که توقف فرآیند منجر به وارد شدن خسارت بالا می شود مورد استفاده قرار می گیرند. هم چنین در نمونه هایی که در صورت معیوب شدن سیستم لازم به صرف هزینه بالا برای راه اندازی دوباره است پر کاربرد است.

در این پی ال سی در جهت ادامه فرایند و معیوب نشدن پروسه از دو CPU به کار می رود. به این ترتیب که در صورتی که یکی از CPU ها دچار خطا شد، سیستم به صورت خودکار به CPU دوم سوئیچ کرده و عملیات ادامه پیدا می کند. پس از اتمام عملیات سوئیچ باید اقدام به عیب یابی و تعمیر ماژول معیوب کرد. برای برنامه نویسی پی ال سی S7-400H می توان از نرم افزار H-System در کنار Step7 استفاده کرد.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی S7-400FH

این نمونه از پی ال سی های خانواده S7-400 علاوه بر داشتن تمام ویژگی های مربوط به S7-400H برای مواردی که نیاز به درجه ایمنی بالا دارند مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی S7-1200

نسل جدید پی ال سی ها در خانواده S7-1200 قرار داشته و برای کاربرد های کوچک جایگزین S7-200 شده اند. این سری پی ال سی ها به خاطر بهره گیری از پورت Profinet و compact بودن آن از شبکه های نسبتا جدید شمرده می شود. برای برنامه نویسی این سری پی ال سی ها می توان از نرم افزار Step 7 Total Integrated Automation که به اختصار با نام S7-TIA PORTAL شناخته می شود، استفاده کرد.

انواع پی ال سی زیمنس

PLC سی S7-1500

پی ال سی های S7-1500 در مدل های متنوع برای حوزه های کاربردی کوچک، متوسط و بزرگ طراحی شده اند. به منظور کنترل و مانیتورینگ بهتر یک LCD روی پردازنده آن ها نصب شده و کامل ترین نوع آن دارای دو پورت Profinet و یک پورت Profibus است. نرم افزار برنامه نویسی این نمونه پی ال سی هم مثل نمونه قبلی S7-TIA PORTA است.

انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی زیمنس سری Simatic C7

پی ال سی زیمنس سری Simatic C7 از ترکیب سری S7-300 و Operator Control تشکیل شده بوده و محل نصب آن ها بر روی درب پانل در اتاق کنترل است. پی ال سی های سری Simatic C7 علاوه بر کنترل فرآیند، مانیتورینگ را انجام می دهند. به طوری که می توان پیام ها، اتفاقات و مقادیر را مشاهده کرد و هم چنین می توان توابعی را به وسیله صفحه کلید بر روی پی ال سی اجرا کرد. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی های سری از سری پی ال سی های قدیمی بوده که در انواع مختلف و کاربرد های متنوع به صورت compact بازار وجود دارد. در سری های قدیمی Simatic C7 از نرم افزار Protocol برای تنظیم و پیکربندی پنل مانیتورینگ استفاده می شد. در انواع جدید تر از نرم افزار WinCC Flexible در کنار STEP7 برای برنامه نویسی به کار می رود.

انواع پی ال سی زیمنس

PLC زیمنس سری LOGO Logic Module

پی ال سی زیمنس سری LOGO به خاطر سادگی و محدود بودن تعداد پورت های ورودی و خروجی برای کنترل فرآیند های ساده مثل ساختمان ها و ماشین های کوچک استفاده می گردد. پی ال سی لوگو به نسبت ارزان قیمت بوده و به صورت compact در بازار وجود دارد. برای برنامه نویسی سری لوگو می توان از کلید های تعبیه شده بر روی پنل آن استفاده کرد. هم چنین برای برنامه نویسی از طریق کامپیوتر می توان از نرم افزار LOGO! Soft Comfort و زبان های LAD و FBD هم استفاده کرد. انواع پی ال سی زیمنس

از مزایای پی ال سی لوگو می توان به نصب ساده، سیم کشی محدود و رابط کاربری بالا در برنامه نویسی اشاره کرد. مینی پی ال سی لوگو باعث صرفه جویی در فضای کابینت سیستم های کنترلی شده و به خاطر ارائه راه حل های سریع و بدون عوارض مورد استقبال افراد در پروژه های کوچک اتوماسیونی قرار گرفته می باشد.

انواع پی ال سی زیمنس

PLC زیمنس سری Simatic 505

به منظور استفاده از پی ال سی ها در صنایع کوچک و متوسط می توان از سری Simatic 505 بهره برد. سری 505 پی ال سی زیمنس در انواع مختلف طراحی و تولید شده اند. پی ال سی های سری 505 به صورت compact وجود داشته و می توان با نرم افزار TISOFT آن ها را برنامه نویسی کرد. سخت افزار و نرم افزار با Texas Instruments مرتبط است.

  • پی ال سی Delta: پی ال سی دلتا در کشور تایوان تولید شده و سال های زیادی بوده که این شرکت به تولید انواع پی ال سی با ویژگی های مختلف می پردازد. دلتا تجهیزات بسیار کاملی را در اتوماسیون صنعتی ارائه می دهد که معروف ترین آن پی ال سی دلتا است. این برند هم مثل زیمنس از محبوبیت زیادی در بازار و صنایع ایران برخوردار بوده و در بسیاری از صنایعی که در کشور وجود دارند از پی ال سی دلتا استفاده شده بوده و در بسیاری از آموزشگاه ها هم پی ال سی دلتا و نحوه کار با آن آموزش داده می شود.

سری های مختلفی از پی ال سی دلتا توسط این شرکت تولید می شود که هر یک دارای ویژگی های متفاوتی بود و در موارد مختلف به مصرف می رسند. PLC های دلتا سری AH500، PLC های دلتا سری AS و PLC های دلتا سری DVP از جمله این سری ها هستند. انواع پی ال سی زیمنس

PLC های دلتا سری DVP از پرکاربردترین نوع پی ال سی دلتا بوده و در ایران کاربرد بسیار زیادی دارند. این نوع از پی ال سی ها در کاربردهای متوسط سرعت بالایی را از خود نشان می دهند و کاملا پایدار و قابل اعتماد هستند. این سری دارای مدل های متنوعی شامل PLC های دلتا سری DVP-SS، PLC های دلتا سری DVP-SA، PLC های دلتا سری DVP-SX، PLC های دلتا سری DVP-SE و PLC های دلتا سری DVP-SV2 هستند که هر یک از این مدل ها دارای مشخصات مخصوص به خود و کاربردهای متنوعی هستند.

تعداد ورودی و خروجی ها، ورودی و خروجی دیجیتال، ظرفیت برنامه نویسی، خروجی پالس و حافظه از جمله ویژگی هایی بوده که در این مدل ها با یکدیگر متفاوت است. گستردگی پی ال سی های دلتا به قدری بوده که معرفی آن ها در یک مقاله نمی گنجد و نیاز به مطالعه مقالات بیشتری خواهد بود. انواع پی ال سی زیمنس

  • پی ال سی ABB: شرکت ABB از شرکت های قدیمی در زمینه تولید پی ال سی است. محصولات این شرکت دارای کارایی بالا و انعطاف پذیری مناسبی هستند و در مدل های متنوعی روانه بازار می گردند. پی ال سی AC500، پی ال سی AC500-eCo، پی ال سی AC500-S و پی ال سی AC500-XC از جمله مدل های معروف پی ال سی ABB هستند که هر یک از ویژگی مخصوصی بهره مند است.
  • پی ال سی Mitsubishi: شرکت میتسوبیشی ژاپن از دیگر کمپانی های فعال در حوزه تولید پی ال سی است. این شرکت انواع مختلفی پی ال سی ها را با کیفیت بالا تولید و به سایر کشورها ارسال می نماید. محبوبیت این برند در کشور ما به اندازه پی ال سی دلتا و زیمنس نبوده و تعداد کمی از آن در صنایع ایران به چشم می خورد.

پی ال سی AC500 یک انتخاب مناسب برای سیستم های پیچیده بوده و از سرعت بسیار بالایی برخوردار بوده و قیمت آن نسبت به کارایی بالایی که دارد مقرون به صرفه است.

پی ال سی ABB مدل AC500-eCo دارای ظاهری جمع و جور بوده و از اتنظیمات انعطاف پذیری برخوردار است. هندلینگ و کنترل کردن این مدل از پی ال سی بسیار راحت بوده و قابلیت Pre-wiring از طریق استفاده از بلوک های ترمینال قابل اتصال را دارد. سازمانهای معتبر صدور گواهینامه در سراسر جهان این محصول را تایید کرده اند و این محصول در سراسر جهان با کیفیتی مناسب عمل می نماید. انواع پی ال سی زیمنس

پی ال سی ABB مدل AC500-S در کاربردهای ایمنی و در اتوماسیون کارخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد و جهت مدیریت راه حل های ایمنی پیچیده بسیار مناسب است.

انواع پی ال سی زیمنس

فروش پی ال سی زیمنس

آیا تمامی نیازهای شما در زمینه پی ال سی را برآورده می کنید؟ آیا به دنبال یک راه حل قدرتمند و قابل اعتماد برای کنترل و مدیریت سیستم های خود هستید؟ پس زیمنس پاسخ شماست! انواع پی ال سی زیمنس

شرکت زیمنس، با بیش از ۱۷۰ سال سابقه درخشان در صنعت، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پی ال سی در جهان شناخته شده است. تکنولوژی پیشرفته و کیفیت بالا، باعث شده است که پی ال سی های زیمنس به عنوان یک استاندارد جهانی در صنعت شناخته شوند.

با استفاده از پی ال سی زیمنس، شما قادر به کنترل و مدیریت ماشین آلات، سیستم های صنعتی، شبکه های توزیع برق و بسیاری از سیستم های اتوماسیون دیگر خواهید بود. با کارایی بالا، قابلیت اطمینان بی نظیر و قابلیت توسعه، پی ال سی های زیمنس، به شما امکان می دهند تا به بهبود عملکرد و بهره وری سیستم های خود بپردازید.

مزایای فراوان دیگری که با استفاده از پی ال سی زیمنس خواهید داشت عبارتند از: انواع پی ال سی زیمنس

۱. مدیریت ساده: با رابط کاربری کاربرپسند و قابلیت برنامه ریزی سیستم، مدیریت پی ال سی زیمنس بسیار آسان است.

۲. امنیت بالا: پی ال سی های زیمنس دارای امنیت بالایی هستند که از نفوذ و هک شدن سیستم های شما جلوگیری می کند.

۳. انعطاف پذیری: پی ال سی های زیمنس قابلیت توسعه و انعطاف بالایی دارند، بنابراین شما می توانید سیستم های خود را به شکلی کاملاً سفارشی و به میزان دلخواه تنظیم کنید.

۴. اقتصادی: با بهره گیری از پی ال سی های زیمنس، هزینه های عملیاتی و نگهداری را به حداقل می رسانید و در عین حال بهره وری سیستم های خود را افزایش می دهید.

با استفاده از پی ال سی زیمنس، شما به عنوان یک رقیب قوی در بازار خواهید بود و قادر به بهبود عملکرد سیستم های خود و افزایش توانایی رقابتی خود در صنعت خواهید بود.

پس برای خرید پی ال سی زیمنس به فروشگاه ما مراجعه کنید و از تخفیفات ویژه ما بهره مند شوید. با زیمنس به آینده خود بپیوندید!

plc Siemens, plc برند زیمنس, plc زیمنس, Siemens PLC, آموزش plc زیمنس, آموزش plc زیمنس رایگان, اتوماسیون صنعتی زیمنس, پارس اتوماسیون, پارس اتوماسیون توانا, پی ال سی Siemens, پی ال سی برند زیمنس, پی ال سی زیمنس, پی ال سی زیمنس s7-300, پی ال سی زیمنس چیست, جدیدترین plc زیمنس, خرید CPU زیمنس, قیمت plc زیمنس 1200, قیمت plc زیمنس s7 300, قیمت پی ال سی زیمنس, کاتالوگ پی ال سی زیمنس, نمایندگی زیمنس

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up