بازار کار پی ال سی

بازار کار پی ال سی

بازار کار پی ال سی چگونه است؟ با آموزش پی ال سی به چه درآمدی خواهیم رسید؟ نمایندگی زیمنس پارس اتوماسیون توانا یکی از بزرگ ترین فروشندگان پی ال سی در ایران است که می تواند بهترین ها را با قیمت مناسب ارائه کند. در این مطلب از این سایت قصد داریم به کسانی که می خواهند وارد بازار کار اتوماسیون صنعتی شوند اطلاعات موردنیاز را ارائه کنیم.

بازار کار پی ال سی و اتوماسیون کار صنعتی

در این مطلب می خواهیم توضیح بدهیم که بازار کار اتوماسیون کار صنعتی در ایران چگونه است و به چه طریقی می توان وارد این حرفه شد و از آن کسب درآمد کرد. اگر می خواهید وارد این حرفه شوید باید بدانید که به چه روش هایی می توان از این حرفه درآمد به دست آورد و در آن به موفقیت رسید.

اتوماسیون صنعتی از خانواده کامپیوترها به حساب می آید و یک کنترل کننده منطقی برنامه پذیر است که عمدتاً در سیستم های صنعتی به کار برده می شود. از این حرفه در صنایع خودرو سازی، صنایع پلاستیک سازی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، صنایع سنگین نظیرسیستم های کنترل کننده تجهیزات ذوب فلزات و غیره استفاده می شود. در این مقاله قصد داریم میزان درآمد اتوماسیون کار صنعتی را بررسی کنیم.

معرفی شغل پی ال سی

پی ال سی یک رشته شغلی بسیار پیچیده می باشد. اگر به این رشته پر درآمد و آینده ساز علاقه مند هستید، می توانید به راحتی با گذراندن چند ماه دوره آموزشی در آموزشگاه های فنی حرفه ای، مهارت های لازم را کسب کنید. رشته پی ال سی به کسانی توصیه می شود، که علاقه زیادی به آن داشته و پشتکار فراوانی دارند. البته بازار کارPLC در ایران نسبت به سایر کشورها متفاوت می باشد.

پی ال سی به سیستم های کنترل کننده منطقی برنامه پذیر گفته می شود، که با استفاده از آن می توان سیگنال های ورودی دستگاه های صنایع مختلف را کنترل کرد. فرد پس از کسب مهارت پی ال سی از طریق شرکت در دوره های آموزشگاه فنی، می تواند وارد بازار کار شود.

شغل پی ال سی؛ یکی از مشاغلی است که به علت بازار کار مناسب و درآمد بالا، طرفداران زیادی دارد. بازار کار PLC در ایران به حدی پر سود است که می توان این حوزه را یکی از حوزه های پر درآمد دانست. در واقع شغل تکنسین PLC از جمله مشاغلی مرتبط با برق صنعتی می باشد که توسط یک متخصص plc (پی ال سی من) انجام می شود و درآمد متخصص plc به صورت مستقیم به میزان مهارت فرد بستگی دارد.

به عنوان مثال فرض کنید قرار است یک سیستم گرمایشی برقی را روشن کنید. اما از شما خواسته شده که سیم کشی را طوری انجام دهید تا سیستم همیشه با یک دقیقه تاخیر روشن شود. در اینگونه مواقع می توانید از پی ال سی کار کمک بگیرید و عملکرد سیستم گرمایشی مورد نظر را کنترل کنید.

نیازهای صنعتی و تقاضای بازار برای مهندسان PLC

با وجود چالش های بازار کار PLC در ایران که در بخش قبل ذکر شد، نیازهای صنعتی و تقاضای بازار برای مهندسان PLC در حال افزایش می باشد. علل این امر عبارت اند از:

  • رشد صنایع و فعالیت های اقتصادی: با توجه به رشد جمعیت، نیاز به تولید بیشتر کالا و خدمات، توسعه زیرساخت ها و پروژه های عمرانی، صادرات و واردات، صنایع و فعالیت های اقتصادی در ایران در حال رشد می باشد. این رشد باعث می شود که نیاز به اتوماسیون صنعتی و استفاده از پی ال سی ها برای کنترل فرآیندهای صنعتی افزایش یابد.
  • تغییر نگرش و فرهنگ صنعت: با توجه به فواید استفاده از PLC ها برای صنعت، نگرش و فرهنگ صنعت در ایران نسبت به PLC ها در حال تغییر می باشد. صنعتکاران و مدیران صنعت از PLC ها به عنوان یک راه حل اقتصادی، کارآمد و ایمن برای اتوماسیون صنعتی استقبال می کنند و تمایل دارند که از مهندسان PLC متخصص و مجرب برای طراحی و اجرای سامانه های PLC استفاده کنند.
  • بهبود سطح فناوری و دانش: با پیشرفت علم و فناوری، سطح دانش و توانایی مهندسان PLC در ایران بهبود یافته می باشد. مهندسان PLC قادر هستند که با استفاده از منابع و ابزار جدید، سامانه های پی ال سی را طراحی، برنامه ریزی، نصب، راه اندازی، تست، نگه داری و عیب یابی کنند. همچنین مهندسان PLC قادر هستند که با استفاده از شبکه های ارتباطی، سامانه های PLC را به سامانه های دیگر مثل SCADA، HMI، DCS، MES و ERP متصل کنند.

فرصت های شغلی و آموزشی برای مهندسان PLC در ایران

برای بهبود شرایط بازار کار PLC در ایران و افزایش رقابت پذیری مهندسان PLC در بازار جهانی، فرصت های شغلی و آموزشی برای مهندسان PLC در ایران لازم می باشد. این فرصت ها شامل موارد زیر هستند:

  • افزایش آموزش های علمی و فنی در زمینه PLC: دانشگاه ها و مراکز آموزشی باید با ارائه برنامه های آموزشی مناسب و معتبر در زمینه PLC، سطح دانش و مهارت مهندسان PLC را افزایش دهند.
  • افزایش حمایت دولت و سازمان های صنعتی از توسعه صنعت پی ال سی: دولت و سازمان های صنعتی باید با اختصاص بودجه، تسهیلات، تشویقات و قوانین مناسب، صنعت PLC را توسعه دهند.
  • افزایش فرصت های کاری در پروژه های بزرگ و مهم: صنعتکاران و مدیران صنعت باید با استفاده از مهندسان PLC متخصص و مجرب، پروژه های بزرگ و مهم را در زمینه های مختلف صنعت اجرا کنند.

بازار کار و درآمد اتوماسیون کار صنعتی در ایران چگونه است؟

شما باید در یکی از آموزشگاه های خوب و معتبر دوره های لازم را بگذرانید و پس از کسب مهارت و تجربه لازم وارد بازار کار این حرفه شوید. امروزه در بسیاری از صنایع و کارخانجات ایران از پی ال سی زیمنس و دلتا استفاده می کنند و اگر در آن ها مهارت پیدا کنید می توانید درآمد خوبی به دست آورید.

در کشورهای پیشرفته و صنعتی P L C به شدت درآمدزا است و جای پیشرفت دارد چون همان طور که گفته شد این مهارت بیشتر در صنعت کاربرد دارد. این شغل یکی از مشاغل فنی است که بسیار تخصصی است و نیازمند آموزش plc و کسب مهارت های لازم می باشد.

اگر در کار خود مهارت کافی داشته باشید می توانید به صورت میانگین ماهانه بین 30 الی 50 میلیون تومان از طریق این حرفه درآمد داشته باشید. البته این مقدار درآمد ثابت نیست و یک میانگین تقریبی می باشد. لازم است بدانید که درآمد اتوماسیون کار صنعتی در ایران نسبت به کشورهای پیشرفته که تولیدات و صنایع بسیار گسترده تری دارند حدود 80 درصد کمتر است اما با این وجود هنوز هم به عنوان یکی از مشاغل فنی خوب و پر درآمد به شمار می رود.

هر چه توانا تر و آگاه تر باشید کارخانجات برای قرارداد بستن با شما مشتاق تر خواهند بود. این توانایی را می توانید طی چند دوره آموزش و شروع کار با برندهای ساده تر به دست آورید. به این ترتیب باید در حین آموزش به اندازه کافی تلاش کنید و صبور باشید چون تسلط کامل بر انواع پی ال سی ها و کسب تجربه چند سال زمان لازم دارد.

بسته میزان مهارت و دانش فرد متخصص درآمد متفاوت است و گاهی امکان دارد بنا به دلایلی درآمد کمی داشته باشید و گاهی درآمدتان از حد تصورتان هم بیشتر شود. اگر می خواهید همواره مشغول به کار باشید و بازار کار پر رونقی داشته باشید باید به اندازه کافی مهارت و تجربه کسب کنید و نه فقط بر یک نوع PLC بلکه به انواع مختلفی از آن با برندهای متفاوت تسلط کافی داشته باشید.

فاکتورهای موفقیت در بازار کار اتوماسیون صنعتی

این موضوع همیشه حائز اهمیت است که یادگیری مستمر نباید فراموش شود. در نظر باید داشت در این حوزه رقابت بسیار بالاست و هر چقدر دانش شما بالاتر باشد جایگاه و میزان درآمد شما بیشتر خواهد بود. از جمله مواردی که باعث موفقیت در بازار PLC می شود، به روز بودن در این حوزه، آشنایی با سخت افزارهای مختلف و یک برنامه نویس حرفه ای در جهت به آغوش کشیدن چالش ها باشیم.

نحوه کارکرد و کاربرد PLC

برای اولین بار از PLC در صنعت اتومبیل سازی استفاده شد و این دستگاه جایگزین رله ها و تایمرها شد. در سیستتم PLC، نتایج خروجی در پاسخ به شرایط ورودی، باید در یک زمان محدود تولید شود. درصورت عدم پاسخ مناسب در زمان تعریف شده، عملکرد ناخواسته در سیستم اتفاق می افتد.

پی ال سی ها به نحوی طراحی شده اند که در محیط ها و شرایط خشن صنعتی، دوام بیاورند و در برابر گرما، سرما، گرد و غبار و رطوبت محافظت شده اند. پی ال سی دارای یک میکروپروسسور است که با استفاده از زبان کامپیوتر برنامه نویسی می شود. برنامه در یک کامپیوتر نوشته شده و از طریق یک کابل به PLC منتقل می شود.

رنج پی ال سی های تولید شده، از PLC های کوچک با حدود ده ها I/O که بصورت کامپکت با پروسسور هستند، شروع می شود تا PLC های ماجولار قابل نصب بر روی رک، که هزاران I/O دارند و اغلب به شبکه، به PLC های دیگر و به SCADA متصل می شوند.

پی ال سی ها مشخصه های فراوانی دارند ولی پرکاربردترین آنها عبارتند از:

  1. تعداد رله های کمکی
  2. حجم حافظه قابل برنامه ریزی
  3. سرعت اجرای دستورات
  4. تعداد ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ
  5. تعداد تایمر
  6. تعداد شمارنده

معمولا پی ال سی ها دارای پورت های ارتباطی صنعتی هستند که به کمک آن می توانند با سایر دستگاه ها ارتباط برقرار کنند. این امر باعث تسریع در امر تبادل اطلاعات می گردد و امکان کنترل دقیق تر را به PLC می دهد. امروزه استفاده از از پی ال سی در صنایع و کارخانه ها رو به افزایش است و بایستی برق کاران صنعتی طرز استفاده از آن را بدانند. در واقع هر سیستم نیاز به کنترل دارد.

برای یادگیری پی ال سی از کجا شروع کنیم؟

با آموزش پی ال سی مهارت های سخت افزاری و نرم افزاری پی ال سی ها، برنامه نویسی آنها با زبان های گوناگون، تسلط بر HMI و اتوماسیون صنعتی را به دست خواهید آورد. حال که با شرایط بازار کار و درآمد PLC در ایران و خارج از کشور آشنا شدید، امکان دارد بخواهید مهارت های تخصصی کار با پی ال سی در برندهای متفاوت را اخذ نمایید. آموزشگاه پایتخت فناوری به عنوان یکی از بهترین آموزشگاه های برگزارکننده دوره PLC در تهران، این دوره را به شیوه کاملاً عملی ویژه ورود به بازار کار به دو صورت حضوری و مجازی برگزار می کند.

تابلو برق ها یکی از مهمترین اجزای پی ال سی ها محسوب می شوند که یادگیری آنها به صورت تخصصی به افزایش درآمد شما هم در ایران و هم در کشورهای خارجی کمک شایانی می کند؛ پس، می توانید در دوره تابلو برق صنعتی در پایتخت فناوری شرکت کنید و فردایی روشن تر بسازید! در این دوره آموزشی صفر تا صد کار تابلو برق ها به شما یاد داده می شود و می توانید در آن یک متخصص حرفه ای شوید.

مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار اتوماسیون صنعتی

اولین مهارتی که در این زمینه بسیار مهم است، دانش برنامه نویسی می باشد. یک تکنسین باید بتواند سیستم های PLC را طراحی وپیاده سازی کند. این سیستم ها یا کنترل کننده ها بیشتر در مصارف صنعتی کاربرد دارند و متخصص در این زمینه باید در مورد مفاهیم برق صنعتی، پنوماتیک و هیدرولیک اطلاعات لازم و کافی را داشته باشد.

روش های کسب درآمد ازاتوماسیون صنعتی

برای کسب درآمد از اتوماسیون صنعتی و بازار کار پی ال سی روش های مختلفی وجود دارد که در اینجا تعدادی از آن ها را به شما معرفی می کنیم.

  • می توانید به صورت آزاد پروژه های مربوطه را قبول کنید و درآمد بیشتری داشته باشید. این روش درآمد بیشتری دارد اما ریسک آن بیشتر است و گرفتن پروژه برای خود سخت تر می باشد. در این روش شما به تبلیغات احتیاج دارید و می توانید با انجام تبلیغات در کانال های پر بازدید تلگرامی یا سایت هایی نظیر دیوار و شیپور خود را به مسئولان کارخانه ها معرفی کنید و اطمینان آن ها را برای بستن قرار داد جلب کنید.
  • از طریق سایت ها یا کانال های شغل یابی، شرکت هایی که خواستار نیروی ماهر در این زمینه هستند را پیدا کنید و با ارسال رزومه خود و پذیرفته شدن در آن جا به عنوان PLCman مشغول به کار شوید. در این صورت یک درآمد ثابت و مشخص خواهید داشت و این مبلغ تقریباً بین 5 الی 10 میلیون تومان خواهد بود. اگر دوست دار درآمد ثابت و استخدام در شرکت هستید این روش می تواند برایتان روش مناسبی باشد.
  • آموخته ها و تجربیاتی که در زمینه انواع P L C دارید در داخل آموزشگاه های فنی به دیگران آموزش دهید. این کار را می توانید همزمان با کارهای دیگر هم انجام دهید اما اگر از راه های دیگر موفق به کسب درآمد در این زمینه نشدید، آموزش دادن مباحث مربوط به این حرفه در آموزشگاه های تحت نظر فنی و حرفه ای می تواند گزینه خوبی برای درآمدزایی باشد.

برای وارد شدن به بازار کار اتوماسیون صنعتی چه باید کرد؟

اولین قدم برای یادگیری و کسب مهارت انتخاب یک آموزشگاه مناسب است که بدون هیچ کم و کاستی تمامی مباحث مربوط به PLC را به شما آموزش دهد. به یاد داشته باشید که پروژه های بزرگ و پردرآمد فقط نصیب کسانی می شود که اطلاعات، تجربه ورزومه خوبی دارند. از کارهای کوچک شروع کنید و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید چون بدون انجام کارهای کوچک و کار با انواع P L C نمی توانید در این زمینه تجربه کافی را به دست آورید.

برای این که بتوانید وارد این حرفه شوید باید تمامی مباحث نرم افزاری و سخت افزاری مربوط را به صورت کامل از مبتدی تا پیشرفته یاد بگیرید. هر چه اطلاعات و مهارت بیشتری داشته باشید در این عرصه موفق تر خواهید بود.

در بین روش هایی که در بالا گفته شد روش اول راحت ترین و مطمئن ترین روش برای درآمد زایی است اما اگر به دنبال ریسک و درآمد بیشتر هستید می توانید دومین روش را انتخاب کنید و به دنبال پروژه های بزرگ تر باشید.

مهارت های مورد نیاز برای یک اتوماسیون کار صنعتی چه چیزهایی هستند؟

داشتن مهارت در برنامه نویسی هم از دیگر مهارت هایی است که برای ورود به این شغل و موفقیت در آن لازم می باشد. افرادی که خواهان کار در این زمینه هستند باید بتوانند سیستم های PLC را طراحی، محاسبه و پیاده سازی کنند. از آن جا که این کنترل کننده ها بیشتر مصارف صنعتی دارند یک تکنسین باید در زمینه های تابلو برق صنعتی، هیدرولیک، پنوماتیک و سایر مفاهیم اصلی تابلو برق صنعتی اطلاعات داشته باشد.

پارس اتوماسیون توانا، نمایندگی زیمنس و فروشگاه انواع پی ال سی با ارسال فوری به سراسر ایران

پارس اتوماسیون توانا با بیش از 10 سال تجربه در زمینه فروش و خدمات مهندسی اتوماسیون صنعتی، به عنوان نمایندگی رسمی زیمنس در ایران، انواع محصولات پی ال سی با کیفیت بالا و قیمت مناسب را ارائه می دهد. این شرکت با استفاده از تیم متخصص و متعهد خود، بهترین خدمات پس از فروش و پشتیبانی را به مشتریان خود ارائه می دهد.

از محصولاتی که پارس اتوماسیون توانا عرضه می کند می توان به انواع PLC، HMI، درایوهای فرکانسی، سنسورها و تجهیزات اتوماسیون صنعتی دیگر اشاره کرد. این محصولات با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و استانداردهای بین المللی تولید می شوند و برای انواع صنایع از جمله صنایع خودروسازی، نفت و گاز، فولاد و سیمان، برق و الکترونیک و … مناسب هستند.

یکی از ویژگی های بارز پارس اتوماسیون توانا، ارسال فوری محصولات به سراسر ایران است. با همکاری با شرکای حمل و نقل معتبر، این شرکت تضمین می کند که محصولات سفارشی به سریعترین زمان ممکن و با کیفیت بالا به مشتریان ارسال شوند.

با انتخاب پارس اتوماسیون توانا به عنوان نمایندگی زیمنس و فروشگاه انواع پی ال سی، شما می توانید از محصولات با کیفیت و خدمات عالی بهره مند شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت سفارش، می توانید با شماره تماس 0801 3661- 021 تماس بگیرید یا به وب سایت شرکت به آدرس www.parssiemens.com مراجعه کنید.

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up