وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق چیست؟ چرا باید از کنتاکتور در تابلو برق استفاده کنیم؟ آیا می خواهید درباره کنتاکتور در تابلو برق چیست و موارد مصرف آن در مدار فرمان بیشتر بدانید؟ تابلو برق محل قرار گرفتن مجموعه ای از تجهیزات برق بوده كه هر کدام از آن ها دارای وظیفه و عملکرد خاص خود می باشند. یکی از تجهیزات پركاربرد در تابلو برق کنتاکتور بوده كه در این مقاله قرار است در خصوص وطیفه آن در تابلو برق صحبت کنیم. قبل از هر چیزی لازم بوده كه با مفهوم و کلیت تابلو برق آشنا شویم تا بتوانیم كاربرد آن را بهتر درک کنیم. وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

به زبان ساده کنتاکتور نوعی رله بوده كه وظیفه خاموش یا روشن كردن مدار را بر عهده دارد اما رله نیست. تفاوت رله و کنتاکتور صرفا در این موضوع بوده كه کنتاکتور در دستگاه هایی با توان تحمل جریان بالا بكار می رود كه در رله این موضوع برعکس می باشد. کنتاکتورها در انواعی مختلف کنتاکتور سه فاز و تک فاز تولید می شود و در مقدار ولتاژ و جریان با یکدیگر تفاوت دارند.

اتوماسیون صنعتی زیمنس یکی از بهترین مراکز فروش کنتاکتور زیمنس است، برای مشاوره، خرید و اطلاعات بیشتر در خصوص خرید محصول از طریق راه های ارتباطی ذکر شده با ما تماس بگیرید و راهنمایی کاملی از کارشناسان پارس اتوماسیون توانا دریافت کنید.

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

آشنایی با كاربرد کنتاکتور در تابلو برق – وظیفه کنتاکتور در تابلو برق چیست؟

به صورت کل کنتاکتور به 4 دسته کلی تقسیم می شود كه هر کدام از آن ها متناسب با ویژگی ها و مشخصاتی كه درند كاربردهای متفاوتی را ارائه می دهند. در ادامه با صورت کامل به بررسی جزئیات و كاربرد کنتاکتور در تابلو برق می پردازیم. شما می توانید برای خرید انواع کنتاکتور زیمنس با ما در ارتباط باشید.

  • کنتاکتورهای تک پل: این نوع کنتاکتور بیشتر در خودروها بكار می رود و اکثرا برای بار 12 ولت مورد استفاده قرار می گیرد. وظیفه کنتاکتور در تابلو برق
  • کنتاکتورهای دو پل، سه سیم و تک فاز: کمک گرفتن از کنتاکتور تک فاز در سیستم های تهویه هوا كه دارای بار ولتاژ 240 ولت می باشند، رایج می باشد.
  • کنتاکتور برای اتوماسیون: این نوع کنتاکتور اکثرا برای اتوماسیون تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر در مصارف روشنایی صنعتی، تجاری و مسکونی استفاده می شود.
  • کنتاکتور برای اتصال کوتاه: استارت موتورهای صنعتی هم ملزم به داشتن کنتاکتور بوده كه بیشتر با حفاظت های اضافه بار مورد استفاده قرار می گیرد.

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

اتوماسیون صنعتی زیمنس مرکز بزرگ فروش انواع کنتاکتور زیمنس 

معرفی انواع کنتاکتور در تابلو برق

همانطور كه گفتیم کنتاکتورها انواع مختلفی دارند كه هر کدام از آن ها متناسب با كاربردی كه دارند از میزان جریان و ولتاژ خاصی محافظت می کنند. در ادامه انواع کنتاکتور در تابلو برق را معرفی می کنیم.

  • کنتاکتور های دستی یا کنتاکتور های دو تکه
  • کنتاکتور های مغناطیسی وظیفه کنتاکتور در تابلو برق
  • سوئیچ تیغه چاقویی

شما می توانید متناسب با كاربری كه انتظار دارید انواع مختلف این وسیله را تهیه کنید و ضمن نصب از مزایا و كاربردهای آن بهره مند شوید.

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

عملکرد کنتاکتور در تابلو برق به چه صورت است؟ کار کنتاکتور در تابلو برق چیست؟

عملکرد کنتاکتور در تابلو برق بسیار آسان بوده و شما می توانید به راحتی آن را درک کنید. در کنتاکتور يک بوبین وجود دارد كه پس از برق دار شدن آن مدار الکتریکی در تجهیزات برقی خاموش یا روشن می شوند. ایجاد يک میدان مغناطیسی با کمک آن بوبین برق دار شده از دیگر فعالیت هایی بوده كه ضمن قطع و وصل شدن مدار الکتریکی بوجود می آید. این میدان مغناطیسی باعث به حرکت در آمدن آرمیچر کنتاکتور می شود و به این باعث يک کنتاکت بسته بین کنتاکت های ثابت و متحرک کامل شود و بار الکتریکی انتقال داده شود.

این فرآیند باعث می شود بوبین بدون برق شود و مدارها باز شوند كه در این صورت جریان قطع شده و مدار خاموش می شود. علت اهمیت و طراحی کنتاکتور در تابلو برق تسریع در روند باز و بسته شدن کنتاکت ها می باشد. وجود کنتاکتور در تابلو برق باعث بخورد سریع کنتاکت های ثابت و متحرک می شود كه در این صورت جهش کنتاکت ها به سمت بالا تغییر می یابد. با کمک کنتاکتور و ایجاد اتصالات دو راهه از بروز این جهش ها جلوگیری می شود. وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

کنتاکتور برق از لوازم و تجهیزات مهم در تابلو برق صنعتی است که برای کار در جریان های بالای 5000 آمپر و توان های بالاتر از 100 کیلو وات از ظرفیت بالایی برخوردار است بنابراین برای بارهای با جریان بالا بسیار کاربرد دارد این کنتاکتور ها برای انواع تابلو برق ها متفاوت است و قیمت ساخت تابلو برق را تا حدی افزایش می دهند.

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق


پارس اتوماسیون نمایندگی معتبر فروش انواع کنتاکتور زیمنس 

شناخت علائم کنتاکتور و وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

برای اینکه نحوه عملکرد کنتاکتور در تابلو برق را درک کنید باید علائمی كه روی کنتاکتور ظاهر می شود را بشناسید تا بتوانید از سلامت و كارکرد صحیح آن مطمئن شوید.

در ادامه بعضی از علائمی كه روی دستگاه نمایش داده می شود را معرفی می کنیم.

  • VE: ولتاژ نامی یا VE، نشان دهنده حداکثر ولتاژی بوده كه دستگاه در حالت طبیعی می تواند تحمل کند. وظیفه کنتاکتور در تابلو برق
  • Lth1: جریان عبوری كه هر هفته از کنتاکت ها عبور می کند و تاثیری بر عملکرد دستگاه ندارد.
  • Uimp: نشان دهنده میزان ولتاژ ضربه ای بوده كه دستگاه قادر است آن را تحمل کند و دچار آسیبی نشود.
  • Lth2: نمایانگر جریان دائمی بوده كه در حالت عادی و به شکل نامحدود می تواند از کنتاکت ها عبور کند.
  • Ue: نشان دهنده حداکثر ولتاژی بوده كه کنتاکت های کنتاکتور در حالت طبیعی می تواند تحمل کند.
  • Ls: نشان دهنده مقدار جریان قابل تحمل در زمان اتصال کوتاه می باشد. وظیفه کنتاکتور در تابلو برق
  • Vi: این علامت نشان دهنده ولتاژ عایقی بدنه کنتاکتور می باشد.
  • Lth: میزان جریانی بوده كه هر هشت ساعت از کنتاکتور عبور كرده و بر كارکرد کنتاکتور در تابلو برق موثر نیست.

وظیفه کنتاکتور در تابلو برق

 


کنتاکتور زیمنس یکی از اجزای مهمی است که باید فقط از مراکز معتبر خریداری شود تا بتواند از نظر کیفیت، رضایت شما عزیزان را جلب کند. برای خرید کنتاکتور پیشنهاد می کنیم همین حالا با اتوماسیون صنعتی زیمنس 02136610801 تماس بگیرید و درخواست خود را ثبت کنید، همچنین مشاوره خرید نیز از سوی کارشناسان این امر به شما ارائه می گردد. 


 

برای خرید انواع کنتاکتور زیمنس با ما در نمایندگی زیمنس تماس بگیرید

ساختار کنتاکتور در تابلو برق به چه صورت است؟

در بررسی ساختار کنتاکتور در تابلو برق در ابتدا به سراغ کنتاکت های باز می رویم. این وسیله در ابعاد مختلف و با قدرت های متفاوت تولید و به بازار عرضه می شود و قابلیت پاسخگویی از ولتاژهای ناچیز تا هزاران آمپر را داراست. در هر کنتاکتور چندین کنتاکت باز وجود دارد كه ضمن برق دار شدن قدرت لازم برای هر بار را آماده می کند. این کنتاکت ها وظیفه دارند به سرعت باز و بسته شوند و قابلیت تحمل بارهای بزرگ را دارند؛ به همین در موتورهای الکتریکی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.

در صورتی كه در این زمینه تجربه کافی ندارید، می توانید با کمک يک مجموعه معتبر مثل پارس اتوماسیون توانا، نمایندگی زیمنس مناسب ترین کنتاکتور را تهیه کنید. کمک گرفتن از چنین تجهیزات كاربردی در تابلو برق بسیار ضروری و مهم بوده و با توجه به عملکرد مهمی كه دارند و نقش تعیین کننده ای كه برای تامین امنیت و كارایی تجهیزات برقی دارند، حتما باید نمونه های باکیفیت و اصیل آن ها را تهیه کنید.

Siemens کنتاکتور, اتوماسیون صنعتی زیمنس, پارس اتوماسیون, پارس اتوماسیون توانا, دلایل استفاده از کنتاکتور, قیمت کنتاکتور, قیمت کنتاکتور زیمنس, کنتاکتور Siemens, کنتاکتور برند زیمنس, کنتاکتور تک فاز چیست, کنتاکتور چیست و انواع آن, کنتاکتور زیمنس, کنتاکتور مارک زیمنس, نمایندگی زیمنس, وظیفه کنتاکتور در پمپ اب, وظیفه کنتاکتور در تابلو برق, وظیفه کنتاکتور در کولر گازی

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up